Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAJNA PORODICE ĐOGANI: Procurila ŠOK FOTKA iz ZATVORA (FOTO) “MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO)

Vesna Zmijanac: Muškarce sam osvajala lepotom i pesmom, nikako plastičnim operacijama!

Objavio: RHT
25/10/2021 3:42 PM

Aca Lukas ugostio je u svojoj emisiji  “Uživo sa Lukasom” na Hajp televiziji, legendu narodne muzike Vesnu Zmijanac. Ona je otkrila  gotovo sve o svojoj bogatoj muzičkoj karijeri, druženju sa Šabanom Šaulićem a i  tajnama kako je u njeno vreme osvajala muškarce.

 

Istakla je da je muškarce osvajala lepotom a da danas voli da pogleda mlađe.

-Muškarce sam osvajala lepotom i pesmom,  nikako plastičnim operacijama. Bila sam lafčina, boemčina i mangup.

Prva sam bančila sa Šabanom Šaulićem. On me je mnogo toga naučio u životu i o pevanju. – otkrila je Vesna Zmijanac u emisiji ”Uživo sa Lukasom” i duhovito dodala:

Printskrin

-Volim mlađe muškarce, moja generacija je umrla, ništa mi drugo i ne preostaje.

Ja još uvek dobro vidim,  svakog dobrog frajera primetim.  – rekla je kroz smeh legenda narodne muzike.

SMRĆU MARINE TUCAKOVIĆ ESTRADA JE MNOGO IZGUBILA

Za Vesnu  je Marina Tucaković bila plodan tekstopisac, napisala joj je hitove koji se slušaju i danas pevačiica se osvrnula na njenu nedavnu smrt i istakla da  da će sada biti teško bez nje.

-Smrću Marine Tucaković estrada je mnogo izgubila. Ona je zbog bolesti manje pisala, nije bila aktivna kao u moje vreme- rekla je Vesna Zmijanac u emsiiji

AUTOR: HYPETV.RS

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner