Background adbanner
calendar

Ponedeljak 10. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA SVE PRIZNAO! Ovo je razlog zbog kog drži Mionu u šaci, njegovo PRIZNANJE ŠOKIRALO! FANOVI U NEVERICI! DESINGERICA HITNO HOSPITALIZOVAN?! Prve slike iz bolničke postelje (FOTO) OGLASIO SE SIN DRAGANE MIRKOVIĆ! Njegove reči KIDAJU dušu, a obratio se NJOJ, ovo niko nije očekivao! OVE BEOGRADSKE OPŠTINE ĆE DANAS BITI BEZ STRUJE! Pogledajte da li se vaša adresa našla na spisku! ZEMLJOTRES! Treslo se tlo u komšiluku Srbije ANGELINA TOPIĆ VICEŠAMPION EVROPE! Fantastična srpska atletičarka osvojila SREBRNU medalju na Evropskom prvenstvu MEDIJI OBJAVILI DA JE FILIP CAR POGINUO! Sada se on oglasio i rekao stravičnu istinu, evo u kom je stanju! MILICA PAVLOVIĆ ŠOKIRALA! Rečima nove pesme potvrdila svoje seksualno opredeljenje?! Dnevni horoskop za 10. jun! Rakovi, budite pažljiviji u društvu saradnika! Lavovi, emotivni nemir vas prati! Vremenska prognoza za 10. jun! Pripremite se za ekstremne vremenske uslove! “ON SE NE MENJA” Aneli razmišlja o ABORTUSU zbog JANJUŠA, šokirala sve ovim rečima u programu uživo! PREDSTOJI NAM TEŠKO VREME I VELIKO BREME! Vučić o izborima za EP: Velike stvari se izdešavale i u Francuskoj i u Nemačkoj KARLEUŠA ŠOKIRALA SVE INFORMACIJOM O SVOM RAZVODU! Jasno i glasno potvrdila: “Neće moj brak biti treći o kome će se pričati, posle Harisovog i Draganinog” IVICA DAČIĆ ČESTITAO EVROPSKO SREBRO ANGELINI TOPIĆ: Hvala Vam što činite srpski narod ponosnim! LUDILO U NAJAVI! Bliznakinje biraju životinje za “IMANJE”! Dejan se buni da PRASE bude u rijalitiju! SUD DONEO KONAČNU ODLUKU! Evo koliko će muž Lune Đogani morati da leži IZA REŠETAKA! ŠOKANTNO!

RADA VASIĆ OTKRILA SVE O PROMENI POLA SVOJE DECE: “Njihovi partneri ne znaju da su nekad bile muškarci”

Objavio: RHT
04/07/2023 9:10 PM

Blizanci Mika i Giba Vasić su postali centralna tema domaće javnosti nakon niza zanimljivih događaja u njihovim životima.

Foto: Printscreen Instagram

Počelo je kada su zajedno sa svojim roditeljima Radom i Radetom ušli u rijaliti šou “Veliki Brat”. Nakon toga, dugo vremena nismo imali priliku da ih vidimo u javnosti, sve dok se nisu pojavili u rijaliti programu “Zadruga”.

Međutim, najveće iznenađenje javnosti je bilo kada su otkrili da su prošli kroz proces promene pola, što su dugo vremena skrivali.

Foto: Printscreen Instagram

U nedavnom intervjuu za Kurir, njihovi roditelji su detaljno opisali sam proces operacije promene pola i kako su proživljavali te trenutke. Takođe, podelili su svoje iskustvo prvog susreta sa ćerkama, kao i utiske o novim zetovima.

Bila sam sa decom četiri nedelje u hotelu dok su oni bili na operaciji. Čim su je doveli u apartman, ja kažem: ‘Sine, ajde odmori se’, sa kateterom izašla, ‘lezi i ‘ajde sine sad, daj da vidim’. Ona se nasmejala i rekla da je presrećna. Tada nisu imale gaćice, povučem ono i pogledam i ostanem u šoku. Ja sam ih rodila, sve sam prva videla. Pogledam to i kažem, da idem da ljubim onom doktoru i ruke i noge. Bože, da li je moguće da doktor ovo napravi?! Ja sam se čudila, znam muško je bilo, sad žensko i počela sam da se smejem“, isprčala je Rada, a potom otkrila tajnu koju njene, sada ćerke, kriju od svojih partnera.

Foto: Printscreen

Obe imaju partnere – Ivana se udala za biznismena, on je stariji, ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sad žive zajedno. On je automehaničar u ‘Mercedesu’. Isto su godište. Njega nismo upoznali, samo preko videopoziva. Ana hoće da vidi kako je kad žive zajedno, ako to uspe, oni će se venčati”, rekla je Rada i nastavila da priča o Ivaninom suprugu:

On malo razume srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi treba da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promenila pol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja ćerka je žena i ima vaginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti je slučaj i s Anom. Eto, to je glavni razlog“.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner