Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“FILIP MI JE DVA PUTA POMOGAO U ŽIVOTU” Dejan šokirao izjavom, pa otkrio kako bi reagovao da Car postane njegov kolega! “PRIŽELJKUJEM DEVOJČICU”Milan Marić o privatnim planovima:” “SREO SAM IH U BEOGRADU” Dejan Dragojević otkrio sve o ŠOKANTNOM SUOČAVANJU SA ALEKSANDROM I FILIPOM: Nastao haos nasred ulice! OVE BILJKE MORATE DA IMATE U KUĆI! Muke će vas zaobići i zaštitiće vaš dom, neke donose čak i novac! MILIONSKE ZARADE SELEKTORA! Evo koliko je Piksi inkasirao BLIZANCE OČEKUJU PREPREKE, JARČEVI U DOBRIM ODNOSIMA! Nastaje opšta pometnja i lom TEST LIČNOSTI: Ono što prvo ugledate na fotki otkriva koliko ste zapravo ZLI (FOTO) “ANĐELU SE NE SVIĐA ANITA, to se vidi!” Iva Grgurić žestoko odnosu Đedovića i Rankovića “Svi znamo ko je on i kakav je” SITA I JASMINA NA UDARU! NOVI RAT! Opalio rafal uvreda, sve se trese: “Napravila mi je da jedem, bilo je tri centimetara prašine,ispovraćao sam se” “NAZVALA SAM TEODORU ORTODOKSNIM LAŽOVOM!” Tamara Milutinović OPLELA po Teodori Džehverović: “Ne poznajem je!” LJUPKA ZAVRŠILA NA POLIGRAFU: “Uhvatili su me i trema i strah, bila sam u 29. novembru” ISPLIVALA ŠOKANTNA PREPISKA! Janjuš pozajmio 2.000 evra od devojke, pa joj pretio?! Nakon toga pokušao da pobegne, a onda uradio nešto stravično?! OVDE LEŽI LOVA! TRI TOP ZANIMANJA! Mesečna plata skoro 230.000 dinara! NOVE IDEJE ZA RIJALITI IMANJE SAMO NADOLAZE! Saša Mirković nakon krstarenja Jadranom poručio: “Hype će ostati najveća fabrika zabave na Balkanu” PLUGICA IZNEO ŠOKANTNE OPTUŽBE NA DŽORDŽIJEV RAČUN: “Nisam mu dao da me otpozadi, šmrče ko**in” (VIDEO) BOL! Tamara Milutinović po prvi put o gubitku bebe!? Pevačica prošla kroz težak period: “To nas je ojačalo!”

OVA SRPKINJA JE DVA PUTA PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠU ŽENU SVETA: Pored nje su i svetske zvezde u DRUGOM PLANU (FOTO)

Objavio: RHT
04/07/2023 11:30 PM

Lepa Beograđanka Džena Dženović koja je redovno na listama najlepših žena sveta oduzima dah izgledom, a nove slike nisu za one sa slabim srcem.

Foto: Printscreen Instagram

Priča da su Srpkinje jedne od najlepših žena sveta stara je kao i vreme, a da u svemu tome i te kako ima istine, pokazuje primer Beograđanke Džene Dženović koja se drugu godinu zaredom našla na listi najatraktivnijih.

Naime, magazin “FHM” uvrstio ju je na listu 100 najlepših žena, i to iznad Anđeline Džoli i Kejt Apton, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno zašto je to tako.

Džena se do sada nebrojeno puta našla na naslovnicama časopisa “Maxim”, “GQ”, “CKM”, “Esquire”, a sajt Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk.

Zgodna brineta inače je rođena u okolini Beograda, a odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici sve do šeste godine, kada su se najpre odselili za Nemačku, a potom 1999. u Ameriku, gde živi i dan-danas.

Lepa Džena danas je fotomodel, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde je prati preko dva miliona ljudi. Veoma često postavlja izazovne fotografije, te je lako zasključiti zašto se i našla na listi najlepših žena.

Inače, na njenom profilu na LinkedIn-u piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Džena je pre modelinga bila i lajfstajl bloger, a bavila se i organizacijom venčanja. Ipak ,danas daleko više zarađuje od mreža, gde često deli i fotografije sa mnogobrojnih putovanja.

Veoma često je porede sa Kim Kardašijan i Kajli Džener, i sličnost je zaista neverovatna. Inače, Džena je pre par godina i posetila Balkan i letovala u Crnoj Gori, odakle je postavljala fotorafije, a na svom profilu često je isticala da je ponosna što je Srpkinja.

(espreso)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner