Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJKU INDI UMALO STREFIO ŠLOG, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE ĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!? OLUJNO NEVREME RAZORILO VOĆNJAKE I USEVE: “Kajsije su STRADALE!” SASTANAK U “BANJICI 2”: VUČIĆ IMA PORUKU ZA CRNU GORU “Pitam ja sada ljude u Podgorici…” (VIDEO) STIŽU RODE! Nova prinova, rijaliti učesnica trudna! Šok, umreće od ljubomore kada sazna! VREMENSKA PROGNOZA ZA 3. JUL! Evo šta nas danas čeka sa vremenom! “LJUBAV PREMA SELU, U NJENIM GRUDIMA…” Nives Celzijus POZIRALA U POLJU! IMANJE nam se BLIŽI! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” ZEMLJOTRES POGODIO JAGODINU! U Pomoravlju se sve češće TRESE TLO! STANISLAV MORA NA HITNU OPERACIJU! Nakon ovog udarca, ništa više neće biti isto! NAPADNUTA, TAKSISTA HTEO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 3. jul: Strelci u nezgodnom periodu, Blizance jedna osoba mazi, a Lavovima zabija nož u leđa TAČNA SATNICA svih mečeva četvrtfinala na EURO2024 SKANDAL NA IMANJU OPRE VINFRI! Dvojica momaka uhapšeni su na njenom ranču zbog pokušaja ovog zločina! TRUDNA MARIJA KILIBARDA NE MIRUJE! Voditeljka se u šestom mesecu trudnoće odlučila na ovo! “DECA SU MI SE RUGALA, ZVALI SU ME OLIVA!” Naomi Kembel progovorila o vršnjačkom nasilju koje je doživela!

KONTROVERZNI UČESNIK RIJALITIJA SLETEO NA AERODROM: Svi misle da Zoki Šumadinac potpisuje ugovor za “Zadrugu 7”

Objavio: RHT
02/07/2023 9:30 PM

Zoki Šumadinac postao je poznat javnosti, nako što se pojavio sa pesmom “Autotjun”, koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede. On je ubrzo postao učesnik “Zadruge 3”, a potom i “Zadruge 5”, ali se nije dugo zadržao.

Zoki Šumadinac postao je poznat javnosti, nako što se pojavio sa pesmom “Autotjun”, koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede. On je ubrzo postao učesnik “Zadruge 3”, a potom i “Zadruge 5”, ali se nije dugo zadržao.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, ekipa portala Blic uhvatila je danas Zokija na aerodromu u Beogradu, a mnogi su pomislili da se Šumadinac sprema za ulazak u “Zadrugu 7” i da će ovih dana možda potpisati ugovor, dok je u javnosti već isplivao spisak potencijalnih učesnika.

Kako se prenosi, pregovara se o ideji da se opet na male ekrane vrate asovi koji su bili miljenici publike, a fanovi svakako među njima očekuju da vide i Zokija Šumadinca.

Zokiju je inače pozlilo u toku trajanja jedne od sezona “Zadruge”, a svemu su prisustvovali i zadrugari koji su zvali pomoć. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Imaginarijum kako bi mu bila ukazana pomoć. Naime, on ima problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt, a kako saznajemo za ulazak u rijaliti od doktora još uvek nema odobrenje.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Zoki Šumadinac rođen je 08. 08. 1975. godine u Austriji, a živi u Gornjem Milanovcu. Bavi se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija. Javnost ga je upoznala zahvaljujući hitu “Autotjun”, posle čega su mu se otvorila brojna vrata.

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti, sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći. Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe ima jedan brak iz kojeg ima sina, a sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner