Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO OBAVEŠTENJE MUP-A ZA JAVNOST REPUBLIKE SRBIJE “OVO JE NENASILAN PROJEKAT” Nakon OTKRIVANJA PRVOG PARA VODITELJA rijalitija “IMANJE” oglasio se Saša Mirković HOROR NA DUNAVU Sudarila se dva broda, ima mrtvih! TRAGA SE ZA PET OSOBA LUKAS NAPRAVIO LOM U LESKOVCU! Folk zvezda zapalila masu! Gosti u transu vrištali na nastupu! (VIDEO) VELIKA TUGA! Preminuo cenjeni srpski novinar “KO ZNA DA LI ĆE IKO DA JE KUPI” Baki žestoko opleo po Maji Marinković! Viralan video na društvenim mrežama POTRESNA ISPOVEST “SLUŠAO SAM VRIŠTANJE! Dolazio je PIJAN!” Đogani otkrio STRAŠNE PORODIČNE detalje Vučić: “Ljudi znaju kada kažem da je to realno, da je to istina, EKSPO ZA NAS ZNAČI OGROMNA ULAGANJA KOJA SE NE TIČU SAMO BEOGRADA”! Vučić otkrio odakle se finansira opozicija: “Njima je Rokfeler dao pare i nije ih briga za Rezoluciju i Kosovo” VUČIĆ O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA: “Uveren sam da će građani Srbije biti ponosni, VREME JE DA POKAŽETE ŠTA ZNATE I UMETE” PREDSEDNIK SE OBRAĆA GRAĐANIMA PRED PUT U NJUJORK: “Crna Gora je narušila teritorijalni integritet Srbije” TAJNA PORODICE ĐOGANI: Procurila ŠOK FOTKA iz ZATVORA (FOTO) “MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO)

VIDOJE JE UMRO SA LJUBAVNICOM: Nikolina konačno potvrdila priču o smrti muža!

Objavio: RHT
21/06/2023 5:00 PM

Nikolina Pišek više od godinu dana na meti je kritika bivšeg svekra Vitora Ristovića, ali i javnosti, a sve do sada je ćutala o detaljima smrti svog supruga Vidoja za kojeg se spekulisalo da je preminuo tokom intimnog odnosa sa ljubavnicom. Naime, Vidoje je pronađen mrtav u iznajmljenom stanu sa javnosti nepoznatom ženom, a njegov otac Miša Grof tada je tvrdio da mu je sin preminuo na masaži.

Foto: ATA Images

Pišekova je tek sada potvrdila da su glasine da joj je suprug preminuo tokom intimnih odnosa sa ljubavnicom, tačne. Voditeljka je najpre opisala tenutke kada joj je svekrva javila da je Vidoje preminuo:

– Nazvala me je njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto. Rekla mi je:”Vido je umro”, a ja sam rekla:”Je l’ vama dobro? Šta se događa, Marija?” Jednostavno, to neko vreme nisam procesuirala – ispričala je ona.

Tema njegove smrti bila je aktuelna tih dana, a neretko su se pojavljivali navodi da je on u trenutku smrti bio na masaži sa ženskom osobom.

Pre dve godine na sahrani

Foto: ATA Images

– Pa manje-više sve što je napisano je istina. Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu i priznala je da je bila u vezi s njim, a moj svekar je to formulisao kao masažu. Sve je jako čudno, uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da mu je srce otkazalo – priznala je Nikolina po prvi put da joj je suprug bio neveran. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner