Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MISTERIOZNA DEVOJKA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI: Krije je kao zmija noge, izgleda šokantno, a evo i čime se bavi (FOTO) “PRIJA ĆE SE RAZVESTI ZBOG BRENE?!” Ekskluzivno! Vesna PROROČICA otkriva: “Bacaju joj MAĐIJE?!” (VIDEO) STANISLAV NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI! Doneo krajnju odluku, na ivici nervnog sloma, a evo šta ga je dotuklo! “PREVARILA SAM MUŽA, DA LI DA MU KAŽEM, OČE?” Arkanova ćerka šokirala sve priznanjem, a sa njim je bila u vezi! ŠOKANTNO SKANDAL! Isplivali RANI RADOVI rijaliti učesnice sa STARIJIM MUŠKARCEM kojeg svi znate – ISPLAZILA JEZIK, PA SE ZAIGRALA! DISKVALIFIKACIJA STANISLAVA KROFAKA?! Pantera tražio LIČNA DOKUMENTA I POZIV SA BRATOM! Maja Marinković šokirana “IMA TETOVAŽU ĐAVOLJIH ROGOVA IZNAD MEĐUNOŽJA” Breskvica brutalno napadnuta: Pljuvala performans Irske, a sada je potpuno RASKRINKALA IVICA DAČIĆ ČESTITAO DAN POBEDE: Svako od nas nosi veliki teret odgovornosti pred budućim generacijama! (FOTO) STANISLAVU KROFAKU ĆERKA OKRENULA LEĐA?! Zadala mu NOVI UDARAC, zbog njene odluke on će hitno napustiti rijaliti ŠOK TRANSFORMACIJA STANISLAVA KROFAKA! Isplivala fotografija MMA borca i NE BISTE GA PREPOZNALI! BRUTALAN INTIMNI ODNOS ANITE I ANĐELA: Podivljali potpuno, pa uništili spavaću sobu, SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA 5 ZNAKOVA IMAĆE NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI DO 25. maja! Mlad Mesec donosi nove početke, ali i senzualnu energiju POGODITE kome Šta znači zajednica sa zajedničkom budućnošću koju smo potpisali sa Kinom? Srbija će zauzeti moćnu poziciju na političkoj mapi sveta! TUGA! KRIS DŽENER IMA TUMOR?! Oglašavanje majke slavnih sestara izazvalo totalnu pometnju “VUKAO JE DALILU ZA KOSU U HITNOJ POMOĆI!” Medicinska sestra otkrila detalje ABORTUSA? “Čistite ovo iz nje!” CITY HYPE: Višnju Petrović rasplakali prijatelji! Paula Hublin cveta nakon raskida! Bivša supruga Nenada Aleksića nikada iskrenije o njemu

Šakiri preti 8 godina zatvora i novčana kazna od 20 miliona evra! Pogledajte o čemu je reč!

Objavio: RHT
19/06/2023 10:53 AM

Prema izveštajima španskih medija, Šakira se suočava s mogućnošću odlaska u zatvor i plaćanja kazne od 22,8 miliona evra.

Foto: Printscreen Instagram

Evo o čemu je zapravo reč!

Prelepa umetnica iz Kolumbije, čiji ljubavni život privlači pažnju svetskih medija otkako se rastala od bivšeg fudbalskog asa Žerara Pikea, uskoro će se suočiti s suđenjem u Španiji. Ova vest dolazi samo nekoliko dana nakon što su Pike i njegova nova devojka Klara Čija takođe bili na sudu, tražeći zabranu prilaska jedne osobe zbog navodnog uznemiravanja. Međutim, Šakirini problemi su drugačije prirode i čini se da su mnogo ozbiljniji za ovu kolumbijsku zvezdu.

Pevačica je optužena za utaju poreza pred španskim sudom, a prema izveštajima medija iz te zemlje, Šakira tvrdi da je ispunila sve svoje poreske obaveze u Španiji.

Ako se na sudu dokaže da je kriva, preti joj kazna od čak osam godina zatvora i novčana kazna od 23,8 miliona evra.

Neki mediji tvrde da su dobile informacije od poverljivih izvora koje se odnose na Šakirinu odbranu. Prema tim informacijama, pevačicini advokati tvrde da u vreme koje se navodi u optužnici ona nije imala “stalno prebivalište zbog svoje profesionalne karijere”. Navodno, do 2015. godine nije stalno živela u Španiji i zbog toga nije mogla biti smatrana poreskim rezidentom. Pevačica je navodno provodila više vremena u avionu nego bilo koji pilot.

Zvezda iz Kolumbije tvrdi da je počela redovno posećivati Barselonu tek kada je započela vezu s Pikeom 2011. godine. Takođe je navela da, pored kuće koju je kupila u Kataloniji, ima još nekoliko nekretnina u Urugvaju, New Yorku, Majamiju, Kolumbiji i na Bahamima.

Prema španskim medijima, tvrdi se da je Šakira rekla da je Pike u jednom trenutku svoje karijere imao problematičan odnos s tadašnjim trenerom Barselone, Pepom Gvardiolom. Zbog toga je razmišljala o kupovini nekretnine izvan Barselone, u zavisnosti od toga gde bi Pike mogao nastaviti svoju karijeru.

Takođe je izjavila da je selidba u Španiju predstavljala vellik minus i problem za njenu karijeru, zbog čega u startu nije želela ni da dođe tamo.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Najžena.alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner