Background adbanner
calendar

Nedelja 16. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OVO NIJE BIO PLAN” Piksi nakon poraza od Engleske se oglasio, otkrio i jednu dobru vest! SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato! “DAVIO BIH ERMINU PAŠOVIĆ, SMEĆARKA!” Rijaliti učesnik uputio jezive pretnje, voditelj zanemeo od šoka! JANJUŠEVA BAKA LOŠE ZBOG HAOSA U RIJALITIJU! Hitno se oglasila porodica, evo kakva drama se dešava u njihovom domu FILIP KOSTIĆ U SUZAMA! Plakao kao kiša, napustio utakmicu Srbija – Engleska ASMINU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Stanija objavila nikad vrelije fotke, kadrovi ostavljaju bez daha! SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI: Učesnica bi spalila ove scene da može, javnost u neverici (FOTO) SRBIJA GUBI! Engleska brzo povela POČELA UTAKMICA SRBIJA – ENGLESKA! Orlovi u NAPAD, evo ko je ostao na klupi! NOLE SE OBRATIO “ORLOVIMA” PRED MEČ! Evo šta im je poručio NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Janjuš u šoku nakon što mu je rečeno ovo za ćerku, hitno napušta rijaliti “BILA SAM UGNJETAVANA” Tanja Savić ne može više da ćuti o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: “Neću ni ime da mu spomenem” ŠABANOV UNUK POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT! Podelio srećne vesti, slavlje u domu, objavio i pol bebe (FOTO)

Vladimir Lučić – Godina rekorda u nacionalnom operateru

Objavio: RHT
18/06/2023 8:41 PM

Današnji gost emisije “Lice nacije” na TV Pančevo, bio je generalni direktor Telekoma Srbije, Vladimir Lučić.

Foto: Printscreen Youtube

Vladimir Lučić rođen je u Šabcu 1971.godine, završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu i MBA studije po programu Univerziteta Institut Kurt Bosch iz Švajcarske. 

U telekomu Srbija Lučić je obavljao važne poslove na mestu direktora mobilne telefonije Srbije od 2003. godine i direktora direkcije za komercijalne poslove od 2008. godine, a na mesto generalnog direktora Telekoma Srbije dolazi sa pozicije izvršnog direktora MTEL Crna Gora i pozicije koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

U emisiji “Lice nacije” Lučić je između ostalog govorio i o rekordima u našem nacionalnom operateru.

Podaci iz prethodne godine poslovanja Telekoma, govore da je poslednja godina bila godina rekorda u našem nacionalnom operateru. – rekao je voditelj. 

 – Jeste mi smo ostvarili tri nabitnija rekorda. Prvi put smo prešli 11 miliona korisnika svih usluga, mobilne, internet i televizije i fiksne telefonije, Prihod pre svega u Srbiji je značajno porastao, i mi u Srbiji prvi put smo zabeležili prihod veći od milijardu evra. Toliko nije zabeleženo prihod ni u zlatnim vremenima telekomunikacije, kad nismo imali socijalne mreže, i na prihod na nivou grupe čitave se prebližava milijardu ipo, prešao je milijardu i četiristotine miliona evra. Nije samo to, prihod i broj korisnika nego i operativni dobit, dobit pre amortizacije i kamata koji je ustvari glavni signal stabilnosti operatera, značajno je porasla i ona na nivou grupe iznad 68 milijardi , ali je sam Telekom Srbija 49 milijardi imao tu operativnu dobit i ona je značajno veća nego prošle godine i time Telekom Srbija pokazuje da sve što smo uložili u ovih zadnjih pet godina što smo govorili da će se desiti, da ćemo imati preko milion korisnika, interneta i televizije. Sećate se pre 5 godina kada smo krenuli, kada smo imali oko 400.000 televizjskih korisnika, govorili smo da ćemo imati milion korisnika a sada evo približavamo se cifri od 1.2 miliona samo u Srbiji. – Rekao je Lučić pa potom dodao:

Mi smo prošle godine pustili u rad dve hiljade baznih stanica, to nikada nismo u istoriji toliko mnogo uradili i time značajno pojačali kvalitet 4G mreže, a izgradnjom optičke mreže kompletirali do skoro  1.4 miliona stanovništava sada može da koristi optiku. Tako da smo i sa stanovišta i te tehničke efikasnosti značajnije bolje organizovali i po tome je ta godina bila rekordna– zaključio je Vladimir Lučić.

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner