Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) “NE ŽELIM SADA…” Marija Kulić besna i van sebe za Hype TV nakon što je Miljana AB*RTIRALA DETE! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DETE! Izdato zvanično saopštenje! ”OSEĆAM SE LOŠE POSLEDNJIH MESECI” Dunja Jovanić objavom zabrinula pratioce! Roni gorke suze zbog ovoga! Šta se dešava?! (FOTO) OVAJ GRAD GORI U SRED OKTOBRA! Izmerana ogromna temperatura Veliki požar na Voždovcu! Gori krov kuće, vatrogasci na licu mesta PEVAČ SE OTVORIO ZA UNUKIN PRVI ROĐENDAN I KRŠTENJE! A za ovaj svečani čin porodica odredila poseban kodeks oblačenja za sve zvanice “NAJVIŠE HEJTOVA DOBIJAM zato što sam KRINDŽ!” Zera u CarCastu sa Va Vanom ekskluzivno o aktuelnim temama, dotakla se i SUKOBA SA BRESKVICOM (VIDEO) SOFIJA JE HLADNA I PERFIDNA?! NJENA MAJKA NE SMATRA DA JE ONA LJUBAVNICA! Progovorila o osećanjima prema Terzi! Ovo je razlog što je preotela verenika trudnoj ženi! HAOS NA GRČKOM OSTRVU! Zbog greške barmena turisti završili u bolnici! Reagovala i policija ŽENA DARKA LAZIĆA NA METI SRAMNIH KOMENTARA POSLE POROĐAJA! Evo kako je odbrusila hejterima (FOTO) Vučić: Srbija potpisuje UGOVOR SA AMERIČKOM KOMPANIJOM! Dolaze gigavati iz solara! JELENA TOMAŠEVIĆ O PREKIDU SA BOSILJČIĆEM:”Stvarno, ja da ispadam jadnica” ŠOK IZDANJE SELENE GOMEZ! Pevačica u ovom izdanju uhvaćena u centru Njujorka (FOTO) HITNO SAOPŠTENJE! Odložena Skupština FK Partizan! Evo o čemu se tačno radi TUGA! PEVAČ OSTAO BEZ BUBREGA! Evo ko mu je spasio život i davao pare

“MOJ OTAC JE BIO STROG”: Kaja Ostojić progovorila o detinjstvu, pa otkrila šta je sve propustila

Objavio: RHT
15/06/2023 5:30 PM

Pevačica Katarina Kaja Ostojić poznata je po tome što je mlada započela karijeru, ali i po tome što iza sebe ima tri braka.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je sada otkrila kako joj je izgledalo odrastanje u Novom Sadu, te da nije imala pravi doživljaj detinjstva.

 Ja sam propustila deo odrastanja u Novom Sadu, tamo sam živela od 16 do 18 godine, u tom periodu života nisam znala gde mi glava od škole, pevanja. Ja sam iz gimnazije ušla u pelene, nisam imala neko impresivno detinjstvo.

Kaja se osvrnula i na odnos koji je imala sa ocem i da upravo zbog nekih pravila nije bilo iznenađenje što je u prvi brak stupila već sa 19 godina.

– To mi je ostao u sećanju kao polu stresan deo života. Moj otac je bio strog, uvek sam morala u ponoć da budem kod kuće, dok su moje drugarice tek tada izlazile, pa se pitaju ljudi što sam se udala sa 19 godina. Ja sam po tom pitanju drugačija jer smatram da to stvara kontra efekat – rekla je Kaja u “Premijeri”.

Pevačici je prvi brak bio sa Nikolom Dragojlovićem koji je važio za opasnog momka, a u trenutku kada su organizovali svadbu Kaja je već bila trudna, pa je svojevremeno ispričala kako nije uživala u tom događaju.

– Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner