Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

SAŠA POPOVIĆ JOJ UNIŠTIO ŽIVOT I KARIJERU U SRBIJI?! Pevačica otkrila dugo čuvanu tajnu, jedan detalj iznenadio je sve!

Objavio: RHT
13/06/2023 10:30 AM

Marija Mara Stojadinović, pevačica koja je domaćoj publici zapala za oko još 2006. kada je za “Grand” izdala svoj prvenac, nakon čega se više nikada nije pojavila u emisijama te produkcije.

Naime, Marija Mara Stojadinović je svoju karijeru započela još kad joj je bilo 18. Odrasla je u Vrnjačkoj banji i nakon što je neko vreme radila kao televizijski voditelj, otisnula se u muzičke vode.

Foto: Screenshot Youtube

Međutim, kako se navodi, Mara je iz “Granda” izbačena pošto su se u medijima pojavile fotografije na kojima je na plaži u toplesu. Tada, to je bilo nedopustivo! Ubrzo nakon skandala napustila je Srbiju i otišla preko bare.

Nakon 16 godina, pevačica je odlučila da demantuje te navode.

– Pojavile su se te paparaco fotografije u toplesu, što je tada bilo “vau”. I to nije bio nikakav razlog da neko nekoga progoni i izbaci. To se jednostavno nije ni desilo. Taj čovek Saša Popović mene nikada u životu nije pozvao i rekao: “Marija Maro, ti si izbačena iz Granda”. Mi smo porazgovarali o mojim fotografijama u toplesu, i zaključili da je najbolje da se oko svega slegne prašina – otkriva pevačica i dodaje:

– U međuvremenu sam tada pripremala numeru za tadašnji “Grand” festival. Međutim, šta se desilo. Moja majka i brat su tada živeli dugo u Americi i dobila sam poziv za razgovor u ambasadi da se pridružim svojoj prodici. Sve se dešavalo u isto vreme. Bila sam na razgovoru i imala sam određeno vreme kada je trebalo da napustim zemlju. Ne mogu ja njima da kažem: “Hej Amerikanci, sačekajte da ja raspravim krive drine oko toplesa, pa ću ja da dođem”. Naravno, odlučila sam da iskoristim šansu i da odem kod porodice u Ameriku i eto, to je čitava misterija oko skandala sa Popovićem – zaključuje Marija Mara Stojadinović.

Foto: Screenshot Youtube

Podsetimo, Mara je u Čikagu nastavila da se bavi muzikom. Svoje umetničko ime zamenila je u Lepa Mara. Nešto kasnije, pevačica se udala za fudbalera, s kojim danas ima veoma skladan brak.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner