Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNA BROJKA! RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato sa obraza? SRPSKI JUTJUBERI DOŽIVELI STRAŠNU SAOBRAĆAJNU NEZGODU!Auto smrskan, vatrogasci hitno izašli na lice mesta (FOTO) TEMPERATURA PADA NA 5 STEPENI! Stiže totalna promena vremena, ovo je malo ko očekivao! Dnevni horoskop za ponedeljak, 30. septembar: Device će dosta razmišljati o inostranstvu, a Strelčevi moraju jednu stvar da promene “PRODUKCIJA MU DAJE NAREDBE” Karić ŠOKIRAO IZJAVOM o Aneli Ahmić (FOTO) “TVOJU MIONU SU PUNILI LEPO” Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM: “Uzmi sklepaj nekoj dete” SVE PUCA OD LUKSUZA: Đokovićev brat odveo lepšu polovinu na putovanje iz snova “Cveće i mirisi me prate na svakom koraku” “E SAD ĆU DA KAŽEM PRAVI RAZLOG RASKIDA!” BAKA PRASE i ANJA BLA se SVAĐAJU UŽIVO tokom emisije “CarCast sa Va Vanom” “ŽELIM MUŽA POPUT HARISA DŽINOVIĆA!” Nataša Alimpić EKSKLUZIVNO ZA Hype TV: “Svaka žena bi volela da sedi kući!” “ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! (VIDEO) NATAŠU BEKVALAC JAVNO ZAPROSILA ČETIRI MUŠKARCA ISTOVREMENO! Pevačicu oduševili ovim gestom! (FOTO+VIDEO) MILAN KALINIĆ STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE! Glumac na pitanje o razvodu poručio samo jedno! OTKRIVENO KOLIKO ZARAĐUJU LUNA I MARKO! Od basnoslovne cifre zavrteće vam se u glavi! U pitanju je ogromna svota novca! Ovo je dokaz! (FOTO) TRUDNA MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON SRAMNE PREVARE!? Pozlilo joj nakon Terzine javne preljube! Sve iznela javno: “Hoću da me pogleda u oči..” KO JE ŽENA MILANA KALINIĆA OD KOJE SE NAVODNO RAZVODI? Sandra izgleda kao boginja! Evo kako je glumac pričao o njoj! (FOTO) OD ANĐELA RANKOVIĆA NI TRAGA NI GLASA! Nestao nakon raskida sa Anitom! Javnost zabrinuta! Evo o čemu se radi!

STIŽU VEOMA INTENZIVNE PADAVINE UZ GRAD RHMZ izdao upozorenje: Očekuje se i grmljavina!

Objavio: RHT
08/06/2023 11:00 AM

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu grada naročito u drugom delu dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Printscreen Youtube

Duvaće slab vetar, promenljiv, u košavskom području slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura će se kretati od 13 do 17 stepeni Celzijusa, a najviša od 23 do 27 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno, pre podne suvo, od sredine dana povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji u pojedinim delovima grada lokalno mogu biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu grada. Duvaće slab i umeren vetar, jugoistočni. Najniža temperatura će biti oko 17 stepeni, a najviša oko 25 stepena.

Foto: Pinterest

“Nastavlјa se period nestabilnog vremena sa čestom kišom, plјuskovima i grmlјavinom. Padavine na pojedinim lokalitetima kratkotrajno mogu biti veoma intenzivne uz grad (gde je procenjena ukupna 10-dnevna prosečna količina padavina od 40 do 70 mm, u brdsko-planinskim predelima i do 100 mm). Plјuskovite padavine su vrlo neujednačene po intenzitetu i neravnomerno raspoređene u prostoru, čak i na malim udalјenostima”, navodi se u upozorenju RHMZ.

U celoj Srbiji na snazi je meteo alarm zbog grmljavina i kiše. U većem delu naše države upaljen je narandžasti meteo alarm, izuzev Pomoravlja i istočne Srbije, gde je na snazi žuto upozorenje.

Narandžasti meteo alarm znači da je vreme opasno.

“Prognozirane su opasne vremenske pojave, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova. Pratiti savete koje daju nadležne državne službe”, navodi se na sajtu RHMZ.

Foto: Printscreen Youtube

U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskove sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

U petak i za vikend se nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner