Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PROĆI ĆEŠ KAO HARIS, UZEĆE TI PARE I ŠUTNUTI!” Skandal nakon snimka MC Stojana i Zorane Sikter: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njima MAJA MARINKOVIĆ JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri i dođe sebi, Stanislav zanemeo od šoka! “ŠVAJCARSKOJ JE NAMEŠTENA POBEDA, SVE SE ZNALO UNAPRED!” Objavljena šok fotka, nižu se skandali i nakon završetka Evrovizije IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila ČUVENI PROKA NA SAJMU RAKIJE: Bio jedan od najprimećenijih izlagača, nastavlja da niže uspehe u biznisu! (FOTO) JANJUŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG ASMINA: Aneli se izlanula i otkrila da zna da je bio na korak da uđe u rijaliti, nastao haos JANJUŠ NASRNUO NA ANELI I ISTERAO JE IZ REHABA: Doživeo nervni slom, drama i haos šokirao gledaoce! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLE VENČANJA: Ne skida osmeh sa lica, “lumpuje” sa kumom, a evo i ko je on! (FOTO) TUGA U DOMU MIRZE SELIMOVIĆA: Pevaču UMRLA MAJKA, slomljen od bola, nedavno molio da joj se pomogne! GROM UDARIO U STUB DALEKOVODA! Stravično NEVREME u Požegi, haos u saobraćaju! “KRVARIO SAM SAT VREMENA” Novak Đoković otkrio zabrinjavajuće detalje

EMINA JAHOVIĆ SE UDAJE ZA 14 GODINA STARIJEG MILIONERA: Evo ko je Turčin kog je zavela, odvela ga i u Novi Pazar!

Objavio: RHT
07/06/2023 12:30 PM

Emina Jahović navodno se udaje za turskog milionera Kurta Danijela Santeja (55), prenose mediji! Pevačica je prošle nedelje boravila sa imućnim finansijskim savetnikom u Srbiji i upoznala ga sa porodicom.

Foto: Printscreen Instagram

Jahovićeva je deset godina bila u braku sa turskim pevačem Mustafom Sandalom (53), s kojim ima dva sina – Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej, takođe, ima dva sina s prvom suprugom.

– Emina i Kurt su nekoliko meseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Srećni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta – priča izvor blizak paru.

Prema njegovim rečima, Jahovićeva je dugo krila da ima dečka.

– Nije želela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno – kaže sagovornik za “Informer” i otkriva da je pevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima.

– Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup.

Foto: screenshot instagram yaemina

Pop zvezda je Kurta nedavno dovela u Srbiju da bi mu pokazala svoju zemlju: – Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savetnik, koji je dugo živeo u Švajcarskoj i stekao milione. Pre dve godine se razveo i vratio u Istanbul, gde je upoznao Eminu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner