Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO GDE SE NALAZI NIKOLA ROKVIĆ! 18. dana HODOČAŠĆA! “KORISTIO SAM PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE”: Pevač šokirao priznanjem o porocima! O NJIHOVOM VENČANJU SVI PRIČAJU! Bora Santana otkrio cifru koju su iskeširali za svadbu pa, a Milica spomenula Zoricu i Kemiša! DANAS JE DRUGO POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE! Večeras nastupa najveća konkurencija Hrvata OVAJ TRENUTAK JE SVIMA PROMAKAO: Si Đinping u Beogradu otkrio zašto voli Srbiju, spomenuo i Jugoslaviju VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. MAJ! Oblačno i svežije, evo kada se vraćaju prolećni dani VERIDBA JE KRATKO TRAJALA?! Janjuš i Aneli u nikad žešćoj svađi, tresu se zidovi od vređanja i vike! MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O FATALNIM ŽIVOTNIM GREŠKAMA! U bolnoj ispovesti o nasilju tera suze na oči MATORINA REAKCIJA SVE ZAPREPASTILA! Krije da nije prebolela Anitu! Sijeva poseta i sastanak sa Vučićem glavna tema u kineskim medijima: “Novo poglavlje u odnosu sa Srbijom”! PLJUŠTE KAZNE U RIJALITIJU! Leti perje, ne tolerišu se više gluposti SVE PRŠTI OD PREGLEDA! Evo koga je Teya Dora sve ostavila iza sebe HITNO OPERISANA! Bivša rijaliti učesnica završila u bolnici PROCURIO SNIMAK! Ivana Šašić KRIŠOM U RUKU dala Matoroj OVO tokom žurke! Haos na mrežama, oglasila se pevačica “POKUŠALI SMO DA SPASIMO BRAK!” Nikola Rađen o braku sa Anom Kokić: “Bili smo realni u odluci!” NAPUSTIO RIJALITI! Rešio da mu zagorča život, nema blama! KAO OPAREN, PRAVI HAOS!

OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JELANA NIJE BODRILA NOLETA NA ROLAN GAROSU!

Objavio: RHT
05/06/2023 6:44 PM

Najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću supruga Jelana najveća je podrška, a mnogi su se pitali zašto je nema na Rolan Garosu..Stigli su sin Stefan i ćerka Tara, koji su ga podržavali tokom meča četvrtog kola protiv Huana Pabla Variljasa, a ono što je interesantno, na snimcima se nije videla i njegova supruga Jelena.

Foto: Printscreen YouTube

Razlog leži u činjenici da je Jelena bila na gala večeri u Rimu, gde je predstavljala Fondaciju Novak Đoković prenos.

Organizovano je donatorsko veče u Rimu, gde je završen PL Open, međunarodni turnir koji se igrao od 28. maja do 3. jun, gde je Novakova fondacija bila partner turnira, kao i Udruženje Petar Pan, kome će biti doniran prihod od humanitarne večere.

Kako prenose italijanski mediji, Jelena je doputovala direktno iz Beograda kako bi prisistvovala ovoj gala večeri.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner