Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ČETVRTI ZEMLJOTRES ZA 11 DANA: Ponovo se treslo tlo u Jagodini, ali i u ovom gradu Piksi i “orlovi” dobili hit pesmu pred Evropsko prvenstvo (VIDEO) TUŽNIH ŠEST MESECI! Janjuševa porodica zavijena u crno, a evo i kada je pomen u Prijepolju STIŽE PUN MESEC U JARCU! Jer 22. jun je ključan datum – 4 znaka neka se spreme za velike promene Olimpia Milano odbranila titulu šampiona Italije MILOV MEDIJ VODI PRLJAVU KAMPANJU PROTIV SRBIJE I VUČIĆA: “Pobjeda” izmislila plan o aneksiji Crne Gore Počinje EURO, Nemačka – Škotska na otvaranju, “debi” Srbije protiv Engleske MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Pa otkrila sve o prevari Ermine Pašović! “TAKI, PRIPREMI TUŽBU ZA HIRURGA!”: Usijale se društvene mreže zbog slike neuspele operacije Maje Marinković JEZIVE SCENE! JANJUŠ FIZIČKI NASRNUO NA TRUDNU ANELI?! Obezbeđenje ga opkolilo METEOROLOZI OTKRIVAJU ŠTA NAS OČEKUJE: Nakon vremenskog haosa evo kada nastupa TOTALNI preokret! EKSKLUZIVNO ZA HYPE! PRVO OGLAŠAVANJE RANJENOG MUŠKARCA U MIRIJEVU: “Pucao je dva puta u mene” “MOGU OTAC DA TI BUDEM” Mc Stojan nastavlja da provocira Zoranu nakon raskida, haos ne jenjava, nižu se skandali! PROCURILE PRIVATNE FOTKE DRAGANE MITAR! Starleta u zanosu, pokazala čime raspolaže i ostavila sve u neverici (FOTO) Barselona ima novog trenera, a on prvo pojačanje dovodi iz Partizana i to kakvo! ANĐELA ŠPARAVALO NASRNULA NA MILJANU: Lom i haos u rijalitiju, obezbeđenje ih opkolilo (FOTO)

Ljiljana Stanišić: Ne treba da me se plaše! Neka paze šta rade, da ja ne saznam!

Objavio: RHT
05/06/2023 1:04 PM

Novinarka britkog jezika Ljiljana Stanišić gostovala je ove nedelje u emisiji Chit Chat na Hype televiziji gde je ogolila svoju dušu.Nije krila emocije pa je u jednom momentu bila i na ivici suza, kako i sama
kaže hrabra je i preko nekih granica, voli tu „opasnost“ kada je posao u pitanju :

Foto: HYPE

„Ma ja bih pre rekla da sam luda, nego što sam hrabra, umela sam da kasnim na letove kako bih snimila ekskluzivu, meni ništa nije problem, taj adrenalin u meni radi.Nisam još uvek zadovoljna 100%, čekam tu neku priču koja će da mi promeni život, nije to još to.Ja uvek kažem, da obična šetnja može da mi donese ekskluzivu koja će da mi promeni život, to i čekam“

Kako i sama kaže, dobila je epitet opasnice, i novinarke britkog jezika, ali je u suštini jedan jako lojalan drug, saradnik, kolega :
„Ma ja sam privatno potpuno drugačija, ja volim da uživam u malim stvarima, u vožnji bajsa, u folkloru koji je moja velika ljubav, ali kada je posao u pitanju tu sam surovi profesionalac, često me nazivaju
opasnicom ,ali ja nikada ništa objavila nisam a da za to nisam imala dokaze, uvek kažem ne treba da se plašite Ljiljane Stanišić već da se trudite da ja nikada ne saznam šta ste uradili.“ završava Ljilja Stanišić.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner