Background adbanner
calendar

Petak 7. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI AHMIĆ DONELA ŠOK ODLUKU! Sinu daje ime po bivšem mužu Asminu Durdžiću VELIKI POVRATAK U HUMSKU! Ljubiša Tumbaković ponovo u Partizanu! VUČIĆ NA PREDSTAVLJANJU NOVOG KINESKOG BRZOG VOZA SOKO: “Ići će na svaka dva sata” Dejan Dragojević OŠTRO o Dalili “VREĐAĆU JE SVE DOK BUDE NOSILA MOJE PREZIME! Alex i Caru je ISTEKAO ROK!” POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE! Otkrila najbolnije detalje ljubavi sa fudbalerom, PA SPOMENULA TRUDNOĆU KIK-BOKSER doveden na saslušanje u tužilaštvo u Novom Sadu! Pagonis osumnjičen da je bivšoj slomio rebro Vremenska prognoza za 7. jun! Danas sunčano i tropski toplo! OGROMNA TUGA – Proslavljeni glumac preminuo nakon kratke bolesti… ŠOK IZDANJE SORAJE! Društvene mreže gore, opšta pometnja zbog njenih slika DRAMATIČNA PROMENA U LJUBAVI OD DANAS OČEKUJE OVE HOROSKOPSKE ZNAKE! ŠOK OGLAŠAVANJE KROFAKOVE ĆERKE! Dala svoj sud o mogućem pomirenju njenog oca i Maje Marinković! UDRUŽILI SE! IVANA MARINKOVIĆA žena podržala u pijanstvu, pa svima zapušila usta SADA JE SVE JASNO! Otkriveno sve o operaciji Novaka Đokovića – jedan detalj niko nije očekivao OVO JE DETALJAN PROGRAM SVESRPSKOG SABORA – Moleban u 9 časova u Hramu Svetog Save ERMINA PAŠOVIĆ UDARILA NA ANITU! Otkrila sve njene “laži” Veličina vagine varira – saznajte šta je malo, a šta veliko! I od čega zavisi veličina ženskog organa

EKSKLUZIVNO! Milan Milošević otvorio dušu o PAKLU koji je preživeo u prošlosti: “Bol i trauma ostaju u nama, verujem u bolje sutra!”

Objavio: RHT
01/06/2023 9:45 PM

Milan Milošević važi za jednog od najpopularnijih voditelja na našim prostorima. Svojim šarmom, duhovitošću i britkim jezikom stekao je milione obožavalaca.

Foto: Hypetv.rs

Nedavno je u medijima Milanov početak rada na HYPE televiziji odjeknuo kao bomba, te svi njegovi fanovi željno iščekuju da ga ponovo gledaju na svojim malim ekranima.

Ekipa HYPE televizije kontaktirala je Milana kako bi u ekskluzivnom intervjuu za naš portal progovorio na brojne teme iz svog poslovnog i privatnog života koje intrigiraju javnost.

Milošević je otvorio dušu i na neke izuzetno bolne teme iz svog ličnog života.

Foto: Hypetv

HYPE: Izjavio si da te čeka operacija srca, kako si zdravstveno?

MILAN: Pokušavam lekovima da rešim taj zdravstveni problem. Šest meseci pijem tu terapiju, pa ću nakon toga ići na pregled. Doktor mi je rekao da su male šanse da ću morati na aplaciju srca.

HYPE: Preživeo si brojne tragedije u svom ličnom životu, ali si uspeo da se izboris sa tim. Koji savet bi dao ljudima koji su prosli kroz slične situacije?

MILAN: Najbolji način je da se u trenutku izdigneš iznad svega, da shvatiš da je to tako već učinjeno i da se ne može vratiti ono što je bilo, da gledaju u budućnost i bolje sutra. Naravno žal, bol i trauma ostaju u svima nama koji smo preživeli ili preživljavamo te porodične tragedije. Ali nada u bolje sutra, glavu gore i velika volja i ambicija za poslovnim uspehom je jača od svega. Ja sam kroz posao sebe izgradio, bilo kojim poslom kada sam se bavio trudio sam se da budem najbolji. Treba se truditi da nam život bude što lepši. Svaki dan se zahvaljujem Bogu na svemu što mi se desilo u životu. Pa i ono ružno, to je moj život, ne bežim od priče o tome. Neki su tumačili da je patetika u pitanju, ali svi odlično znaju sa kojom ironijom ja pričam o tome i to je moj uspeh.  

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner