Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DOBIO SAM BATINE” Marko Miljković JECA NA SAV GLAS: “Žena mi je sama sa decom kući” Ne može da dođe sebi! “ONA JE BILA NEKA PROSTITUTKA” Uroš Ćertić urnisao Aneli Ahmić, a onda otkrio učesnice rijalitija koje se bave najstarijim zanatom! UHAPŠEN MARKO MILJKOVIĆ? U PRATNJI POLICIJE STIGAO U URGENTNI CENTAR!? HYPE ekskluzivno saznaje detalje NOVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Ne zaustavlja se, nakon pretnji, opomene i urnisanja Maje, sada javno objavila ovo! “ON JE ŠIBICAR, MISLIO JE DA ĆE ASMIN UĆI U RIJALITI” Uroš Ćertić “uništio” Janjuša, a onda razotkrio TAJNI PLAN Aneli i njega! SANDRA AFRIKA NA PROMOCIJI BEZ BRUSA! Sevnule grudi iz pripijene haljine, pevačica u nikad vrelijem izdanju, sve na izvol’te! (FOTO) “SVAKU SVOJU DEVOJKU JE TUKAO” Uroš Ćertić u “D-CAST-U” izneo stravične detalje o Nenadu Aleksiću Ša, a onda razotkrio Matoru! MARKA MILJKOVIĆA POLICIJA DOVELA U URGENTNI CENTAR! Sa licama na rukama i u pocepanoj majici, urla i ponavlja samo jedno, opšti HAOS! “DAJEM OTKAZ” Osman Karić saopštio ŠOK ODLUKU, a onda javno priznao: “Od septembra pratim novi rijaliti “Imanje” na Hype televiziji! EKSKLUZIVNI KADROVI: Svi željno iščekuju duet dve muzičke legende, a atmosfera dovedena do usijanja na današnjem snimanju spota! (FOTO) STRAVIČNO! Bokser UMRO USRED BORBE, imao je samo 29 godina KARLEUŠU KRIŠOM SNIMILI NA PLAŽI U DUBAIJU I SVE OBJAVILI: Pevačica odmah reagovala, nije mogla da veruje, ŠOKANTNO! (FOTO) HITNA ODLUKA PRODUKCIJE U VEZI MAJE I STANISLAVA: Ne žele više da im tolerišu, kraj je, saopštili javno, oni zanemeli “JADAN ON! NJOJ JE ISPRAN MOZAK I SLEPA JE” Sita Ahmić urnisala Aneli i Janjuša, zauvek precrtala njihovu vezu i iznela šok uvrede! VUČIĆ PORUČIO NAKON SASTANKA SA VARHEJIJEM: “Idem u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti UN, pružiću im odgovor kakav zaslužuju” POLICIJA MOMENTALNO REAGOVALA ZBOG MILICE PAVLOVIĆ: Lopov u crnom uleteo i hteo ovo da ukrade, od pevačice ni traga ni glasa

EKSKLUZIVNO! BUKTI RAT IZMEĐU MOKE I DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Slavnić otkrio sve detalje: „PREVARILI SU ME, DUŠICA ME ODUVALA!“ (VIDEO)

Objavio: RHT
31/05/2023 6:43 PM

Ekskluzivno kod Dalile Dragojević u emisiji “Da li sa Dalilom” koja se emituje u ponedeljak u 21 sat gostuju, pravo nakon diskvalifikacije iz Bele kuće, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić!

Foto: HYPETV

Poznati rijaliti par rešio je da mega ekskluzivno na HYPE televiziji ispriča svoju stranu priče i otvori dušu na sve teme koje intrigiraju javnost.

Njima su se u emisiji pridružili i Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić i njegova izabranica Tamara Nikezić.

Popričali su i o „Zadruzi“, kao i o odnosu sa Pink televizijom. Moka je otkrio i da je zaratio sa voditeljkom Dušicom Jakovljević!

Foto: HYPETV

– Ja sa Pinkom vodim tihi rat već 3 meseca. Ja sam imao neke predloge, a oni su me jako grubo odbili kada sam želeo da prokomentarišem svakog takmičara. Samo jednom sam bio u studiju i oni su me prevarili. Rekli su mi da ću moći da ga vidim, ali su me prevarili. Oduvala me je i Dušica – izjavio je Moka.

Foto: HYPETV

Opravdao je napad svoje snaje Anđele na Maju Marinković!

– Što se tiče Anđeline diskvalifikacije, dobro, saglasan sam sa tim. U dogovoru sa produkcijom je bilo to, ali Maja je 4 puta nokautirala Bilala pa ništa. Trebalo je obe da budu diskvalifikovane – zaključio je Moka.

Više pogledajte u videu ispod.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner