Background adbanner
calendar

Ponedeljak 27. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ISPLAKALA MORE SUZA PA PRIZNALA! Maja Marinković obelodanila šta je pravi uzrok RASKIDA sa Krofakom! ŠOK! MC Stojan odgovorio na napade, zbog 22 godine MLAĐE DEVOJKE! “PUŠTEN JE DIM IZ ALADINOVE LAMPE”! Ivica Dačić: “Ako je to genocid, šta je Jasenovac…?” UBIJEN POZNATI PEVAČ U PUCNJAVI U SKOPLJU! Fanovi se opraštaju od njega… TANJA SAVIĆ U ŠOKU POSLE MASOVNE TUČE NA NJENOM NASTUPU?! Pevačica ne može da izusti ni reč DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 27. maj! Vodolije moraju da obrate pažnju na novac, a evo kome dolazi ljubav! ŠOK SUSRET! Jedan izašao iz zatvora, drugi se razveo! Pevač i šoumen u ludom provodu! ĐOKOVIĆ UOČI POČETKA “Rolan Garosa”: SRBINU SE CRNO PIŠE?! Novak dobio užasne vesti pred nastup na turniru SKANDAL PORODICE AHMIĆ NE PRESTAJE! Anelina majka iznela sav prljav veš u javnost, pa pokopala Asmina Durdžića ZAVRŠILA SA NJIM! MILJANA KULIĆ RAZOČARANA ZOLINIM PONAŠANJEM: “On je manipulator koji me je ponizio” SKANDAL! ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE ZIKE I ANELI: Za njega tvrde da je Norin otac, a sada je sve jasno! PROCURILA PRAVA ISTINA, ŠOK MAJA UNIŠTILA SVETI PREDMET: Opšta pometnja na društvenim mrežama, traže hitnu kaznu za nju: “Boga se ne boji” “DOK SE NE RODI MALI TOŠIĆ” Duško Tošić otkrio sve o trećem detetu, evo šta čuva za sina! SVET PONOVO ZABRINUT ZA KEJT MIDLTON: Niko ne zna kada će se ona opet pojaviti u javnosti, nestala bez traga i glasa, KALENDAR PRAZAN EVO U KAKVOM STANJU JE MIRJANA KARANOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: O njoj se brine tim lekara, a ovo su svi detalji STANISLAV PRESEKAO I DONEO ODLUKU DA UNIŠTI MAJU POTPUNO: Sprema joj PRAVI PAKAO, Marinkovićeva ne može ni da nasluti

UBIJEN SRBIN U KOLUMBIJI!

Objavio: RHT
31/05/2023 6:06 PM

Muškarac je likvidiran sa tri hica iz pištolja, a potom izbačen iz automobila u pokretu pored auto-puta.

Santa Marta – Kolumbija pixabay

Srpski državljanin koji je kod sebe imao dokumenta na ime Slobodan Marjanović (40) ubijen je u nedelju u blizini primorskog grada Santa Marte na severu Kolumbije, objavili su lokalni mediji. Njegovo telo pronašli su meštani.

Prvi rezultati policijske istrage ukazuju da je ubijen sa tri hica iz pištolja, a potom izbačen iz automobila u pokretu pored auto-puta.

Mediji prenose da je ubijeni Slobodan Marjanović, koji ima srpsko državljanstvo, rodom sa Žabljaka te da je u Kolumbiji boravio kao turista. On je u ovu zemlju ušao nedavno, a na ruci je imao narukvicu hotela u El Rodaderu. Policiji su pucnjavu prijavili građani koji su rekli da su čuli hice, a potom videli da se automobil udaljava velikom brzinom.

Istraga ovog slučaja vodi se u dva pravca, pišu mediji iz ove južnoameričke zemlje pozivajući se na neimenovane sagovornike iz lokalne policije. Prema ovim navodima, jedan od scenarija je da je srpski državljanin u Kolumbiji bio slučajna žrtva pljačke.

Regija u kojoj je boravio, navodno je poznata kao „kolumbijski Karibi”, i u njoj se nalaze brojni luksuzni hoteli. Drugi pravac istrage ide u smeru da je on bio u kontaktu i sastao se sa osobama koje su ga potom ubile i bacile pored puta. Za sada nema informacija da je srpski državljanin bio u vezi sa kolumbijskim narko-kartelima.

Tamošnja policija proverava s kim je Srbin boravio u Kolumbiji, sa kime se viđao i da li su dokumenta na ime Slobodan Marjanović prava ili falsifikovana.

Podsetimo, jedan srpski državljanin nedavno je utekao policiji sa aerodroma u Medeljinu u Kolumbiji.

Prema napisima medija, on je pobegao sredinom maja, u trenutku dok ga je kolumbijska policija sprovodila ka aerodromu gde je trebalo da bude izručen Italiji.

On je zamolio pratnju da zastanu da kupe flašicu vode, ali su se tada na aerodromu pojavili njegovi saradnici, zapucali na policiju i oslobodili ga.

Dejan Stanimirović Markos, ubijen je u Kolumbiji u aprilu 2020. On je u toj zemlji takođe boravio kao turista, pisali su mediji.

Stanimirović je, kao i Marjanović, pronađen krvav pored puta. U početku se verovalo da je ubijen na proslavi, tokom „ruskog ruleta”, ali navodno je istraga pokazala da je on u Kolumbiji bio kao pripadnik „balkanskog kartela”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner