Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE!

VELIKA DRAMA! Ana hoće svima da dokaže da je Zvezdan još voli!

Objavio: RHT
30/05/2023 2:45 PM

Ana Ćurčić se tokom emisije u Beloj kući emotivno slomila, kada su se zadrugari obrušili na nju, pa je čak završila i u suzama. Naime, ona je ušla u svađu, a jedan od njih je bio Marko Janjušević poznatiji kao
Janjuš, koji od samog starta smatra da Ana nije trebala da uđe u Belu kuću.

Foto: Printscreen YouTube

– Ona na osnovu ovoga što priča, nama želi da kaže da Zvezdan nju ozbiljno voli – rekao je Mića.

– Ivana, je l’ znaš zbog čega je bio s Majom? – upitao je Janjuš.

– Ja znam, iz inata meni, jer sam bila dobra s njom – dodala je Ana.

– Zvezdana je povredilo to što je došla, onda ono što je rekla o njemu, a na kraju ljudo s kojima se druži. Izabrala ne najveće odrone ovde da je okružuju – kazao je Mića.

– Sad svi dovodite u pitanje da li je Zvezdan voleo Anu, a dok je bio ovde niste ni dovodili u sumju – dodao je Neca.

– Ja mislim da je Maja bila Zvezdanov inat Ani. Nisu njegove emocije ugašene skroz – rekla je Miljana.

– Neki govore da voli Anu, drugi da je zaljubljen u Maju, a treći da je Anđela njegova jedina ljubav – istakao je Car.

– Da smo se svi vodili iskrenim mišljenjem, sve bi bilo lakše. Sada svi pričaju šta misle – istakla je Zorica.

– Ne bih da se usaglasim sa Zoricom. Mišlenje svih nas se menjalo u zavisnosti od depšavanja ovde. Ana verujem da dobro poznaješ Zvezdana, i ja mislim da mu ovo s Majom nije bilo potrebno. Šta misliš da je razlog svega što je uradio – rekao je Mikica.

– Verovatno to što sam mu zalepila etikete – rekla je Ana.

– Lepila si mu etikete, izvukla si iz njega najgore. Nisi bila tu za njega kad je bilo potrebno, a jedva si dočekala da se umešaš u njegov sukob s Majom i Anđelom – rekao je Mikica.

– Zvezdan je bio najsrećniji kad je ovde vreme provodio vreme i šetao s Anđlom – rekao je Mića.

– Ana, molim te da sad budeš iskrena. Rekla si da ćeš na kraju reći zbog čega si ušla ovde. Da li je da odvojiš Anđelu od njega i vratiš ga, da postaneš Kija Kockar ili da napraviš od njega monstruma? – upitao je Janjuš.

– Hvala ti na sva tri ponuđena odgovora ali bih samo sela. Kako vas nije sramota da mi postavljate takva pitanja? – upitala je Ana.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner