Background adbanner
calendar

Utorak 7. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽESTOKO KAŽNJENA, UDARILI JE PO DŽEPU! ODE HONORAR! Veliki šef je doneo konačnu odluku! “ŠEST GODINA NIJE GOVORIO SA MAJKOM!” Po prvi put najintimniji detalji iz života bivšeg vaterpoliste! Nikola Rađen: “Majka je branila ocu da nas viđa!” DIREKTNO U FINALE! Teya Dora prva prošla! Ovo je spisak nakon prve polufinalne noći za Evroviziju 2024! PREDSEDNIK VUČIĆ DOČEKAO SI ĐIPINGA: Evo ko je još bio na aerodromu! (VIDEO) DVA GRADA SU NA UDARU, OTVORILO SE NEBO! Najavljeni pljuskovi i grmljavina! KIŠA LIJE KAO IZ KABLA! SI ĐIPING DOPUTOVAO U BEOGRAD: “Kina i Srbija su jedna drugoj pružile čvrstu podršku” BEZ VEŠA, GO NA BINI MLATIO PONOSNO! BEZ BLAMA! Šok scene i za kraj ona! GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA NA EVROVIZIJI! Veče koje ostavlja bez daha, sve za scenu! OTKRIVENA TAJNA! UNETA INFORMACIJA U BELU KUĆU, STANISLAVU POZLILO! NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Sve se saznalo! Pukla bruka “CAR MI JE NAPRAVIO DETE?!” Ekskluzivno! Trudna Sofija Una ŠOKIRALA, Filip dobija još jednu ĆERKU?! (VIDEO) ZAPALILI BINU! O ovim nastupima se priča, a ovo je favorit! EVROVIZIJA OSTAVLJA BEZ DAHA “Anđela me MRZI zbog Zvezdana!” Ekskluzivno! Sofija Una otkrila istinu o VEZI sa Slavnićem! (VIDEO) “NISAM JE PREVARIO, NAŠA VEZA JE VEĆ BILA GOTOVA!” Ekskluzivno Danilo Raičević progovorio o DETALJIMA POSLALA SNAŽNU PORUKU! Teya Dora na Evroviziji 2024 sa pesmom “Ramonda” POČINJE PRVO POLUFINALE! Teya Dora se bori za ulazak u finale EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE DANILA RAIČEVIĆA NA HYPE TELEVIZIJI! Progovorio o RASKIDU sa Tarom Simov: “ZA SINA ŽIVOT DAJEM!”

OVAJ UTICAJNI MOĆNIK STOJI IZA DIDI J Krije ga od svih, 20 godina je stariji od nje, a evo čime se bavi i kako izgleda (FOTO)

Objavio: RHT
25/05/2023 11:51 PM

Didi je svojevremeno pričala kako njen suprug reaguje na sve njene želje.

Foto: Screenshot Instagram

Didi je svojevremeno pričala kako njen suprug reaguje na sve njene želje, budući da redovno nosi najskuplje komade odeće i često posećuje razne luksuzne destinacije.

„Muž mi nikada nije pravio probleme kada nešto kupim, čak me i on sam često tera da kupim stvari i naljuti se ako nešto ne želim. On je zaista lep, uživa kada sam lepo obučena i podržava me u svemu – rekla je Didi i dodala da njen suprug u slobodno vreme igra šah i gitaru.

Kako je otkrila, svoju privatnost vešto štiti od očiju javnosti, a u intervjuu je iznenadila priznanjem da se odlično snalazi u kuhinji, ali zbog poslovnih obaveza ne stiže toliko da kuva.

„Nemam vremena da kuvam, ali ponekad za Danijelovu ljubav spremim žitarice, omlet sa povrćem i zdravu supu. Ja sam svetska zvezda i nemam vremena“, rekla je ona i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

„Pomažem kuvarima koji rade za mene, pa ih ponekad sretnem u kuhinji. Živim kao princeza, ali ona koja mnogo radi. Nije lako izdržati! Imam karijeru, kompaniju, putujem, imam ćerku i stižem sasvim sama, čak se i stilizujem’. Pevačica je govorila i o životu u Americi.

„Imam tu dosta asistenata, to je ceo tim od više od 100 ljudi koji radi sa mnom, a onda kada se negde pojavimo, dođe i njih dvadesetak sa mnom. Ne ponašam se tako, ali ih maltretiram. Veoma sam zahtevan, volim da sve bude savršeno. Muž mi ponekad kaže ‘spusti loptu, budi fin’. Ja sam fin, ali morate znati svoj red!’.

Foto: ATAImages

Didi i njen suprug Danijela imaju jednu ćerku koju je rodila u julu 2020. godine, a sada je otkrila šta joj je najvažnije kada je vaspitanje u pitanju.

„Odgajam je da zna šta su prave vrednosti. Da govori engleski, da poznaje modu i da zna šta je lepo… Trudim se da je izvedem na pravi put da bude dobra osoba, pametna, da ima lepe manire, to mi je jako važno. Kao i da je lepo obučena’, zaključila je Didi J.

(ALO)

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner