Background adbanner
calendar

Petak 3. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OTKAZUJEMO NASTUP” Aca Lukas se hitno oglasio važnim saopštenjem: “Organizator nije ispunio dogovor koji je imao sa nama” STRAVIČNE VESTI: Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav KARLEUŠA APELOVALA NA GRAĐANE SRBIJE DA HITNO NAPUSTE CRNU GORU: Haos u regionu se ne smiruje, obratila se i vlastima! PRVA FOTKA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ NAKON SAOBRAĆAJKE: Leži na krevetu, a evo u kakvom je stanju i ko je pored nje (FOTO) “SRELE SMO SE IZMEĐU DVA MOSTA” Influenserka Biljana Stojiljković o susretu sa biološkom majkom. Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić – gošća Suzana Mančić progovorila o plastičnim operacijama UMRO RADISAV RAKOVIĆ ŠPANAC: Golovi čuvenog fudbalera protiv Zvezde će se pamtiti HYPETV PROGRAM ZA subotu 4. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “ShowBliz” – Nina Prlja MIONA JOVANOVIĆ TRUDNA?! Izlanula se u programu uživo, pa priznala šok stvar: Učesnici zanemeli od šoka, Ša nije mogao da veruje DALI SU MI ANTIBIOTIKE ZA “DOLE” Aneli otkrila u TAJNOM RAZGOVORU da ima polnu bolest? Društvene mreže gore OTKRIVAMO ČIME SE SENIDAH BAVILA PRE PEVANJA: Detalji koji su bili nepoznati, a evo i kako je izgledala tada, ŠOK! (FOTO) SJAJNE VESTI ZA LUKU JOVIĆA! Spreman VIŠEGODIŠNJI UGOVOR za fudbalera OTKRIVAMO: Evo kako je Teya Dorina pesma “Džanum” postala najtužnija himna svih vremena! HITNO PREKINUT PROGRAM ZBOG ANITE STANOJLOVIĆ: Dobila nervni slom, krenula da lomi i uništava sve, produkcija zamaglila sliku! (FOTO) SKANDAL! ŠA ŽELI DA DISKVALIFIKUJE STANISLAVA: Zbog ovoga će Krofak morati da napusti hitno rijaliti?! Haos u najavi RASKINULI TAKČASTA MARA I BRANKO BABIĆ: Opratili se sa Instagrama i obrisali sve zajedničke uspomene!

Upamćen je po skandalima sa Bojanićem, a bivša žena ga je optužila za nasilje: Evo gde je poznati bubnjar sada!

Objavio: RHT
25/05/2023 6:45 PM

Ivan Fece Firči, poznati srpski i jugoslovenski bubnjar i muzičar nekadašnji je član popularnih bendova Lune i Ekatarine velike.

Foto: Printscreen Youtube

Pored svoje muzičke karijere, bio je poznat i kao bivši suprug pevačice Marine Perazić, s kojom ima dve ćerke – Miju Katarinu i Lunu Mariju Fece.

Međutim, njegovo ime nije strano ni rijaliti svetu, gde je ostao upamćen po kontroverznim scenama i sukobima, posebno sa pevačem Milošem Bojanićem.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, nedavno je privukao pažnju kada se pojavio na kremaciji svog kolege i prijatelja Dragoljuba Đuričića. Bez obzira na godine, Firči i dalje izgleda sjajno, zadržavajući svoj prepoznatljivi stil.

Međutim, iza kontroverznih pojava u rijaliti programima, ostaju scene koje su i danas najgledanije na popularnim platformama – trenuci u kojima je maltretirao pevača Miloša Bojanića. Njihove svađe, koje su se odigrale na “Farmi” i “Dvoru”, bile su izuzetno neprijatne za gledanje, obilovale su teškim psovkama, prozivanjem porodica i čak polivanjem.

Takođe, javno optuživanje za nasilje stiglo je od njegove bivše supruge Marine Perazić.

Foto: Printscreen YouTube

“Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim”, govorila je ona za domaće medije.

“Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vređanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu decu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi”, govorila je tada Marina Perazić.

Foto: Printscreen Youtube

O sukobu sa Milošem Bojanićem je tada rekao – “Bilo pa prošlo”.

“Ima jedan dobar fazon koji retko ko zna – Bojanić je vešto znao kada je kamera na nama a kada su reklame. Mi smo teoretisali da mu je neko javljao. On je vešto u trenucima kada to nije bilo očigledno gledalištu izgovarao takve gnusobe da to nije normalno. A onda kad se kamere vrate na nas mi se onda njemu suprodstavimo. Ma sjajan je on za rijaliti, dao bog da ostane u nekom do kraja života”, rekao je tada je Firči.

Bubnjar se nije mnogo promenio i često sa prijateljima svira za svoju dušu.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner