Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UPALJEN NARANDŽASTI METEOALARM! Očekuje nas pet dana OLUJNE KOŠAVE, udari do čak 100 km na čas! NEOČEKIVANI POTEZ! Prija odrešila kesu, pa uplatila novac u humanitarne svrhe! Evo o čemu je tačno reč “Doktori su potvrdili da ću uskoro umreti od raka”- Poznati glumac se potresnom porukom obratio javnosti: “Terapija me je dotukla” PORODIČNI HAOS SE NASTAVLJA?! Nikolina Pišek pokušala da uđe u stan na Vračaru u kojem je živela s Vidojem! NAJNOVIJA INFORMACIJA! Marko Miljković testiran na NARKOTIKE?! Evo šta je pokazala istraga! PREOKRET! Glumica i košarkaš rešili da sačuvaju brak?! TAJNO VENČANJE MILICE I BORE U CRKVI! Nakon skandala oko svadbe na kompenzaciju doneli OVU ODLUKU DNEVNI HOROSKOP ZA 14. maj! Ovaj znak treba da se čuva LAŽI i lažnih obećanja TUGA U PORODICI ŠAULIĆ! Goca u suzama! Poginuli mladić u Čikagu kumče je pokojnog pevača: “Odmah su mi se vratile slike smrskanog automobila” POSLE MARKOVOG SKANDALA I PRIVOĐENJA – Evo gde je LUNA i ko joj pravi društvo u ovim teškim trenucima! Prvo oglašavanje švedske POLICIJE nakon Evrovizije! Evo za šta je predstavnik Holandije OPTUŽEN VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK 14. MAJ!Pred nama dani PREPUNI IZNENAĐENJA! Čas obilni pljuskovi, čas LETO ŠOK! Aneli Ahmić demantovala Asmina Durdžića, pa otkrila da je dete koje je ABORTIRALA njegovo ŠOK ODLUKA! Evo gde ćerke KARLEUŠE I TOŠIĆA nastavljaju školovanje! Odluka pala na dve zemlje SRAMAN POTEZ Željka Mitrovića! UCENJUJE BIVŠU VLASNICU FARME koju je kupila PORODICA MIRKOVIĆ! Oglasio se Saša Mirković “Prestani da pretiš, PRIHVATI PORAZ” “BILA SI SA KRIMINALCIMA, HVATAJU TE NA OGRADI” Janjuš i Asmin oči u oči, urnisao Aneli: “Mafijašice, folirantu, vodim rat sa tobom” (VIDEO)

BATALIO DIPLOMU DA BI POSTAO AUTOMEHANIČAR: Jutjuber koji je danas izvršio samoubistvo bio je jedinstven u jednoj stvari!

Objavio: RHT
23/05/2023 4:14 PM

Rašić je bio poznat po tome što je pokrenuo prvi srpski Jutjub kanala o automehanici, a sa tim zanatom je počeo da se bavi još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je završio fakultet, Rašić je odlučio da se posveti mehanici, a imao je svoje servis na Novom Beogradu, koji je otvorio sa 27 godina.

– Sve je počelo pre nekoliko godina, kada sam želeo mušterijama da pokažem video materijal i slike popravke njihovog automobila. Prvo na Instagramu i Fejsbuku, a onda sam odlučio da pokrenem svoj Jutjub kanal. Ideja je nastala tako što sam aktivno pratio društvene mreže i shvatio da je zanat zapravo nezastupljen na njima – rekao je svojevremeno Mirko. 

Foto: Printscreen Youtube

– Automehanika danas je kompleksnija od nekadašnje, automobili su moderniji i samim tim komplikovaniji, ali ukoliko se opredelite za ovaj zanat, svaka popravka će biti izazov i samim tim interesantna. Mehanika nije nešto što kad jednom naučiš i stekneš znanje ostaješ na tom nivou, već se svakodnevno menja i samim tim potrebno je konstantno usavršavanje i napredovanje – rekao je Rašić.

– Majstori su na ne toliko zavidnom glasu kao što su nekad bili, glavni razlog jesu mnoge prevare i loš odnos prema mušterijama, ali ja se trudim da svojim primerom opravdam struku i kolege, jer smatram da radimo jako težak posao i da nedostatak strpljenja kako mušterije tako i majstora treba da se reši tolerancijom i razumevanjem i jednih i drugih. Većina mojih kolega su jako dobri i pošteni ljudi, pa bih naveo da nikad ne treba generalizovati ljude. Mušterije su takođe postale dosta nestrpljive, žele što bržu popravku, što nekad nije moguće – rekao je Mirko svojevremeno.

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner