Background adbanner
calendar

Petak 3. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠTA SE DESILO MILENI KAČAVENDI?! Javnost u šoku zbog prizora, NE LIČI NA SEBE, zabrinjavajuća fotka kruži Internetom! (FOTO) STANISLAVU KROFAKU SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA: Procurio zabranjeni snimak, očekuje se momentalna odluka produkcije! ULTIMATUM ZA MODRIĆA: Mora da pristane na DVA USLOVA da bi ostao u Realu “BOŽE, HVALA TI ŠTO SI ME SAČUVAO” Potresno oglašavanje Aleksandre Mladenović, otkrila detalje o svom stanju nakon udesa! Ostale još formalnosti: UEFA menja VAŽNO PRAVILO pred EURO, Piksi je pobedio! ANITA DOVELA MATORU DO NERVNOG SLOMA! Nastao potpuni SKANDAL, Tomićeva jeca na sav glas, u sve se umešao i Anđelo! “JEŠĆEŠ I PIĆEŠ NA SLAMKU, POLOMIĆU TI VILICU” Stanislav Krofak uputio jezive pretnje cimeru, produkcija ovo nije smela da pusti! NJEGA JE TAČKASTA MARA “ŠUTNULA” ZBOG BABIĆA: Izgleda kao Apolon, a evo na koji način je saopštila da se RAZVODI (FOTO) “OTKAZUJEMO NASTUP” Aca Lukas se hitno oglasio važnim saopštenjem: “Organizator nije ispunio dogovor koji je imao sa nama” STRAVIČNE VESTI: Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav KARLEUŠA APELOVALA NA GRAĐANE SRBIJE DA HITNO NAPUSTE CRNU GORU: Haos u regionu se ne smiruje, obratila se i vlastima! PRVA FOTKA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ NAKON SAOBRAĆAJKE: Leži na krevetu, a evo u kakvom je stanju i ko je pored nje (FOTO) “SRELE SMO SE IZMEĐU DVA MOSTA” Influenserka Biljana Stojiljković o susretu sa biološkom majkom. Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić – gošća Suzana Mančić progovorila o plastičnim operacijama UMRO RADISAV RAKOVIĆ ŠPANAC: Golovi čuvenog fudbalera protiv Zvezde će se pamtiti HYPETV PROGRAM ZA subotu 4. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “ShowBliz” – Nina Prlja

USIJANA ATMOSFERA u “Zvezdama Granda”! Žestoki konflikt između Milija i Viki Miljković: “Ućuti bre čoveče, kao neka alapača si”

Objavio: RHT
21/05/2023 11:15 AM

Duel između Violetinog kandidata Josipa Nedića i momka iz tima Cece Ražnatović, Nenada Kostova obeležen je ne samo izvanrednim izvođenjem pesama, već i žestokim sukobima.

Foto: Printscreen Youtube

Atmosfera pre nego što je žiri počeo sa komentarima bila je bajkovita, čak su Ceca i Popović zapevali i zaplesali zajedno.

Josip je osvojio pet glasova, dok je Kostov uspeo da se izbori za maksimalnih šest tastera.

Viki je u tom trenutku povikala Miliju: “Mili, glasaj!” s obzirom da je jedino Milić bio suzdržan i nije glasao za kandidata iz njenog tima.

Iako na početku nije želeo da odgovori, Viki je izrazila nezadovoljstvo, tvrdeći da Milijev potez nije fer. Producent je dao svoje objašnjenje, ali to je samo dodatno podgrejalo raspravu između Viki i njega.

Foto: Printscreen Youtube

Mili je tvrdio da je on objektivan, ali i da se ne buni kada njegovi takmičari dobiju malo glasova te da isto očekuje i od Violete.

-Viki opet počinješ da pričaš a nemaš znanja iza toga. Jednostavno ovo je bilo nedovoljno za šest glasova. Kandidat broj dva je mnogo sigurniji i glas mu stoji gde treba, počeo je da oseća binu i odlično napreduje. Bravo!- rekao je Mili.

Veliko iznenađenje usledilo je kada je Josip otkrio da je sam uradio matrice što je potvrdila i njegova mentorka Viki.

-Što uvek kod mene padne vruć krompir?! Stvarno nemam ništa protiv kada moji kandidati ne dobiju svih šest glasova, ali najviše imam protiv kada ne znaju šta da kažu. Kada postoji pravi argument prihvatam. Kada neko ne zna zašto ne daje glas nije u redu– bunila se Viki, dok je MIli prekidao pravdajući se da su njegovi argumenti apsolutno na mestu.

Kulminacija svađe usledila je kada je Mili izjavio da njen takmičar peva amaterski što je Violetu potpuno izbacilo iz takta.

-On peva amaterski?! Sram te bilo! Ti si stvarno na nekim tabletama koje si debelo promašio. Ne znaš šta pričaš. Neću da se nadjačavam sa tobom, kao neka žena si! Ne žena, nego ženturača, alapača. Ućuti bre čoveče! Treba da ga stavimo na pijacu da sedne i da krekeće kad prolaze one žene– vidno izrevoltirana dobacila je Viki.

Ovoga puta Saša Popović stao je na stanu Violete smatrajući da je njen kandidat zaslužio i šesti glas.

-Kad je Bekuta dala glas onda to ima težinu. Viki podržavam te ovog puta stvarno– zaključio je Sale.

Međutim, sve do samog kraja nisu mogli da postignu saglasnost u vezi sa kriterijumima glasanja, što je dovelo do dugotrajne rasprave koja je izazvala revolt Marije Šerifović. Njena tolerancija je dosegnula tačku pucanja i prekinula je svađu.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner