Background adbanner
calendar

Subota 4. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZARADILA SAM MILIONE” Jelena Karleuša priznala šta sve poseduje od imovine, a evo koliko ima kuća i stanova na moru, spomenula i Melinu! POMIRILI SE TAČKASTA MARA I BRANKO BABIĆ? Uhvaćeni kako zajedno provode praznike, a evo šta ih je odalo! (FOTO) MRAK NA EKRANIMA POVODOM GODIŠNJICE MASAKRA U DUBONI I MALOM ORAŠJU: Prekinut program u znak sećanja na žrtve “PAMTIMO” OD 116 M BEZ OSLONCA U RECI, SA 7 VISEĆIH ČELIČNIH ELEMENATA: Otvoren pešački mostić na Savskom šetalištu! (VIDEO) ANA ĆURČIĆ BIJE KAO TAJSON! Hype Paparazzo je snimio u treningu! Hejteri kažu “Njanjava”, a kad vide ovo, DVA PUTA će razmisliti “SITUACIJA JE OČAJNA JAKO DUGO” Karleuša otkrila detalje iz braka sa Duškom: “Ne čini ništa da budem srećna” “SA MNOM NEĆE MOĆI DA SE ČUJE DOK JE ŽIVA” Aneli želi da se vrati Asminu, a on joj sada brutalno odgovorio: “Tvoji su mi pakovali robiju” “OGREŠILA SAM SE O RODITELJE” Višnja Petrović grcala u suzama: “MAJKA NAS JE ŠTEDELA SVEGA” JEZIVA SCENA U BUBLICI: Grom potpuno zapalio kuću, vatra guta sve pred sobom UMRLA POZNATA SRPSKA SPISATELJICA: Preminula u 75. godini Oglasio se Vučić i poslao srdačnu poruku srpskom narodu: Dobio poseban poklon uoči Vaskrsa! (VIDEO) SVI U ŠOKU ZBOG ŽENE MILOŠA BIKOVIĆA: Objavila fotku pet meseci nakon porođaja, da li je moguće da ovako izgleda?! Predsednik Vučić čestitao Vaskrs patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu i svim pravoslavnim vernicima! STIGLO HITNO UPOZORENJE IZRAELSKOJ PREDSTAVNICI: Ne sme da napusti hotelsku sobu, zahteva se i da joj se zabrani takmičenje! ŠOK! “SMARAO ME JE!” Dečko Dare Bubamare slao poruke starleti! “Toni i ja se poznajemo dugo!” (VIDEO) UMRO BIVŠI NBA KOŠARKAŠ U 33. GODINI!

SUBOTICA: Tri godine zatvora za Tatjanu Bulatović zbog podstrekavanje na ubistvo supruga!

Objavio: RHT
18/05/2023 11:00 AM

Pred Višim sudom u Subotici Tatjana Bulatović proglašena je krivom za krivično delo ubistvo u podstrekavanju i izrečena joj je kazna zatvora u u trajanju od tri godine.

Youtube printscreen

Više javno tužilaštvo u Subotici teretilo je Tatjanu Bulatović da je od maja do avgusta 2019. godine  podstrekavala Zoltana Kečkeša na ubistvo njenog supruga Zorana Bulatovića, i da je preduzimala radnje za izvršenje dela.

U izricanju kazne sud je cenio i olakšavajuće okolnosti da Tatjana Bulatović ranije nije bila osuđivana, da je majka troje dece te da je bila smanjene uračunljivosti, ali ne bitno. Sud je takođe prihvatio veštačenje Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu u kojem je navedeno da kod okrivljene ne postoji duševna bolest, ali je utvrđeno postojanje emocionalnog poremećaja ličnosti, koje je sa karakteristikama njene ličnosti, povišene emocionalne napetosti i stanjem omaljenosti usled upotrebe anksiolitika dovelo je do smanjene uračunljivosti, ali ne u bitnoj meri.

Izricanju presude nije prisustvovala Tatjana Bulatović, koja se od avgusta 2020. godine brani sa slobode, već njen suprug Zoran Bulatović, koji je tokom suđenja sve vreme bio uz nju. Suprug tvrdi da Tatjana nije kriva i da nije imala razloga da planira krivično delo protiv njega, već da se sve to dešavalo zbog njenog psihičkog stanja. Zoran Bulatović tvrdi da njegova supruga Tatjana boluje od perzistentnog sumanutog poremećaja, da bi odlazak na izdržavanje kazne uticalo na tok njenog lečenja i najavio je žalbu na izrečenu presudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner