Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OTIŠLA JE SA DRUGIM, ŠTETA” Haris grca u suzama u kafani nakon razvoda sa Melinom, procurio šokantan snimak! (VIDEO) U BUDVI UHVAĆENA AJKULA TEŠKA 200 KILOGRAMA: Šok scena, druga preko tri metra! (FOTO) OTKRIVENO KO JE VOZAČ (21) KOJI JE USMRTIO KUMA ŠABANA ŠAULIĆA: Ugasio farove, vozio nekontrolisano, pa se zakucao u Markov automobil! MILJANA KUKA I JECA NA SAV GLAS! Zola uneo informacije iz spoljnog sveta, ona doživela nervni slom, ne može da dođe sebi! UBIJAO, ZAPALIO KUĆU, PA ZAVRŠIO TRAGIČNO: Stravične sudbine dece Sinana Sakića: Njegova ćerka optužila brata za šokantne stvari! MILJANA I ZOLA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Šok obrt nakon njegovog ulaska, nakon svih tuča, haosa u Beču, PONOVO OBMANULI SVE! EKSKLUZIVNO NA HYPE TELEVIZIJI! Toma Fila OTKRIO SVE o slučaju iz Ribnikara DISKVALIFIKOVANI UČESNIK OTKRIO POBEDNIKA RIJALITIJA?! Nije mogao više da izdrži, ključa od besa nakon izbacivanja, SVE RASKRINKAO! NE LIČI NA SEBE! Procurila šokantna fotka iz prošlosti žene Peđe Jovanovića: Promenila lični opis, nižu se skandalozni komentari! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Toma Fila u podkastu “Sada i ovde” šokirao: “Molim se Bogu, a znam da ću sigurno da završim u paklu” ZA 4 MESECA POČINJE NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU -“IMANJE” Haos na društvenim mrežama! OVO SU USLOVI za učešće “MAJKU NISAM PREPOZNALA! JAKO JE BILO TEŠKO” Ispovest Mc Aleks u “D-CAST-u” nakon učešća u rijalitiju, priznala da li je bila u tajnoj romansi sa Matorom! SKANDAL! Naš MEGAPOPULARNI PEVAČ pokušao SAMOUB*STVO na Brankovom mostu! EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL!

CECINI HITOVI TREBALO JE DA PRIPADNU NJIMA Ove pesme pisane su za drugu pevačicu

Objavio: RHT
16/05/2023 9:00 PM

Ceca Ražnatović pevačica je koja zahvaljujući svojim hitovima decenijama unazad važi za najveću zvezdu na estradu, ali ono što malo ko zna je da su neki od njenih poznatih numera bile namenjene drugim koleginicama.

Foto: Printscreen YouTube

“Tačno je” i “Lepi grome moj” pesme su koje godinama unazad sluša publika svih uzrasta, a prvobitno je trebalo da pripadnu Maji Nikolić i Maji Berović.

Berovićeva je jednom prilikom otkrila da je pre 22 godine Marini Tucaković odnela matricu pesme “Tačno je” i zamolila je da napiše tekst za nju, piše “Informer”.

– Matrica je bila od nekog izvođača iz Tunisa, pa sam je odnela Marini i rekla joj da napiše tekst kako bismo napravili srpsku verziju. Jednog dana sam iz novina saznala da je pesma data Ceci i da ju je uvrstila na album “Decenija” – priča Maja i dodaje da je odmah pozvala Marinu kako bi joj objasnila šta se desilo:

– Rekla mi je da je u tom periodu radila Ceci novi album i da joj je dala pesmu jer je prava za nju. Bila sam iznenađena, ali me to uopšte nije pogodilo, niti uvredilo. Marina je bila velika žena, obožavala sam je i na nju niko nije mogao da se naljuti. Rekla sam sebi: “Majo, imaš mnogo hitova, jedan manje-više.”

2006. godine Ražnatovićeva je objavila album “Idealno loša”. Mnoge pesme iz tog albuma postale su veliki hitovi koji traju i danas, a jedna od njih je i “Lepi grome moj”. Kompozitor Aleksandar Milić Mili je ovu numeru takođe radio za Maju Berović.

– Imala sam samo 20 godina u trenutku kad mi je Mili napisao tu pesmu. Bila sam mlada i znala sam da nisam dorasla tako zahtevnoj numeri. Pesma je otišla u prave ruke! Numera “Lepi grome moj” je veliki hit, pripada Ceci i njen je zaštitni znak. Tad je bio početak moje karijere i prepustila sam Miliju i Marini da rade i odlučuju umesto mene, nisam se mnogo mešala. Da mi sad neko ponudi tu pesmu, verujem da bi i u mom izvođenju postala hit – rekla je Maja, a na ovu temu je govorio i Mili, koji je otkrio d je Marina bila ta koja je odlučila kome će ova pesma pripasti.

Foto: ATAImages

– Paralelno sam radio album Maji i Ceci, kojoj sam već bio komponovao pesme “Pile”, “Ponuđen ko počašćen”, “Manta”… Onda je nastala numera “Lepi grome moj”. Činilo mi se da se ne uklapa kod Cece, pa sam je uradio za Maju, ali kad ju je Marina čula, rekla je: “Ovo je fantastična melodija! Zaokružiće Cecin album.” Tako je na kraju pesma otišla Ceci.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner