Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA GRCA U SUZAMA ZBOG ABORTUSA! Evo da li će zadržati Zolino dete HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK, 10. OKTOBAR! Ekskluzivno “Mlin sa Memom” – NE PROPUSTITE! UŽIVO OBRAĆANJE VUČIĆA IZ DUBROVNIKA! “Izmenili smo 3 stvari, Srbija će nastaviti da vodi suverenu politiku” CITY HYPE! Jovana Pajić o estradnim RAZVODIMA! Đekson ŠOKIRAN Gastozovim ulaskom u rijaliti! Darko Lazić PROSLAVIO rođenje ćerke! (VIDEO) ZOLA DOLAZI U BEOGRAD ZBOG MILJANE?! Čolić hoće da je ženi jer je odustala od kiretaže?! HAOS U NAJAVI! EVO KAKO JE IZGLEDALA ELENA KITIĆ PRE OPERACIJA! Procurila šok fotka POGINULA ĆERKA SRPSKOG ROKERA! Jeziva saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena AUTOBUS UDARIO ŽENU NA BANOVOM BRDU! Noga joj smrskana, Hitna pomoć je hitno odvezla! Istraga u toku! (FOTO) POBOLJŠAJTE KRVNU SLIKU! Ovih 7 namirnica su spas! MOGU DA VAS DIGNU IZ MRTVIH! “NEKA JE VUKU I ŠUTIRAJU, NE ZANIMA ME!” Marija Kulić besna nakon Miljanine neočekivane odluke! Neće više dolaziti iz Niša za Beograd zbog nje!  KAKO NAJLAKŠE POKRENUTI SVOJ BIZNIS? Vaš pouzdan partner na putu ka poslovnom uspehu – Godina d.o.o. NAJNOVIJA VEST! Jači zemljotres pogodio Kragujevac! STIGLA DOJAVA O POSTAVLJENOJ BOMBI! Hitna evakuacija u niškoj gimnaziji AUTO POKOSIO DEVOJČICU U IVANJICI! Nesrećno dete ima teške povrede! A evo i šta se desilo u centru Beograda ŠOK IZDANJE MAME DŽEHVE! NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA! Fotka zapalila društvene mreže! (FOTO) EVO KAKO IZGLEDA KAMENOLOM U DONJOJ JABLANICI NAKON POPLAVA! Traga se za nestalima, bageri stoje ukopani, scene jezive (FOTO)

Katarina Grujić o teškom periodu u životu: “Borila sam se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima”

Objavio: RHT
13/05/2023 11:00 AM

Pevačica otkriva svoju borbu sa bolovima i dijagnozom

Foto: ATAImages

Popularna pevačica Katarina Grujić danas uživa u mirnoj porodičnoj idili, ali malo ko zna da je pre samo nekoliko godina prošla kroz ozbiljne zdravstvene probleme o kojima nikada nije javno govorila.

Katarina je otkrila da je mesec dana trpela bolove, ali je ipak nastavila sa svojim profesionalnim obavezama. Međutim, neposredno pre velikog “Music week”-a, pevačica je završila u bolnici sa dijagnozom koja je zahtevala hitnu intervenciju.

“Zaglavila sam u bolnici sa dijagnozom da li ću ostati sa jednim bubregom. Bolovi su trajali mesec dana, ali nisam želela da odustanem od turneje. To je bilo veoma teško razdoblje za mene. Doktori su tek mesec dana kasnije otkrili šta se dešava. Svaki dan sam morala da idem na terapije, primam lekove i infuzije. Moje vene su čak pucale od tretmana. Tada sam doživela i alergijsku reakciju na jedan od lekova, zbog čega sam završila na intenzivnoj nezi. Sve to je bio izuzetno težak period, ali sam shvatila ko su mi pravi prijatelji i koliko je zdravlje, kako moje tako i zdravlje mojih najbližih, najvažnije”, ispričala je Katarina u emisiji “Show se nastavlja”.

Foto: ATAImages

Pevačica je takođe istakla da su lekari u Zemunskoj bolnici bili ključni u otkrivanju pravog uzroka njenih problema i da su promptno reagovali kada su videli njen nalaz. Zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji i stručnom tretmanu, Katarina je uspela da se izbori sa zdravstvenim izazovima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner