Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS KAČAVENDE I MARINKOVIĆA! Ivan nazvao Milenu babom, a ona ga matirala jednom rečenicom VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. MAJ! Vraća se prolećno vreme, a evo gde će biti pljuskova PEVAČA NAPADAJU I OSUĐUJU SA SVIH STRANA! Izneo istinu u javnost pa dobio šamar realnosti! SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pevačeva majka se oglasila za Hype “Rodio nam se Ilija!” PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO VELIKU ISTINU: “Nikad mi neće oprostiti što sam ih o jadu zabavio”! POSLEDNJE ZBOGOM! Iznenada preminula zvezda serije koju su svi obožavali MNOGI MISLE DA PLIVA U NOVCU, A ONA PRIMA MINIMALAC! Voditeljka otkrila: “Pametno sam ulagala, pa se ne bojim minimalca” VUČIĆ GOSTOVAO NA RTS-u: SRBIJA POSTAJE ZNAČAJNA U SVETU, pa otkrio šta će uraditi ako 100 zemala ne bude glasalo protiv Srbije! KAD SE MAMA DŽEHVA NALJUTI ONDA PLJUŠTE TUŽBE?! Udarila na bivšeg zeta ANĐELA pa zapretila… RIJALITI UČESNICA OBELODANILA ŠOK DETALJE! Priznala: “Imala sam 14 godina kada me je dečko pretukao” HAOS NE PRESTAJE! Stanislav kuka jer je pogazio obećanje koje je dao ćerki! Maja besni na njegovu porodicu! “ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji! SAŠA MIRKOVIĆ REAGOVAO POVODOM KASTINGA NA PINKU: “Samo ime rijalitija će se promeniti, sve ostalo će biti isto, KONKURENCIJA SE ZBUNULA” STANIJA DOBROJEVIĆ BEZ BRUSA U EMISIJI: Voditeljka odmah reagovala i “pecnula” je, prisutni u neverici gledali! “MENE SU PONIZILI” Maja ključa od besa, direktno se obratila Stanislavovoj ćerki, Krofak ZANEMEO OD ŠOKA!

IVANA PETERS SE PREPOLOVILA: Pevačica oduševila svojim novim izgledom nakon operacije i promene ishrane

Objavio: RHT
11/05/2023 8:15 PM

Pevačica Ivana Peters iznenadila je mnoge svoje fanove transformacijom svog tela.

Foto: Printscreen Instagram

Prema rečima mnogih koji su je videli u poslednje vreme, Ivana je izgubila veliki broj kilograma i sada izgleda potpuno drugačije.

Osim što je korigovala svoju ishranu, Ivana je prošle godine imala operaciju žuči gde je skinula čak 10 kilograma. Nakon tog perioda, nastavila je da radi na svom telu i sada je postigla još veći uspeh.

– Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je slepo crevo. Morala sam na operaciju i zbog svega toga sam dosta smršala. Posle intervencije sam od lekara dobila spisak šta smem da jedem, tako da sam se prilagodila drugačijoj ishrani – kazala je Ivana.

Foto: Printscreen Instagram

– Ništa nisam mogla da jedem. Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto. Sutlijaš sam spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela sam i dosta voćnih kompota. Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo. Tako sam skinula deset kilograma, a planiram još pet.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica je priznala i da se dugo borila sa viškom kilograma.

– Poslednjih deset godina bila sam veoma nezadovoljna kada sebe vidim na televiziji ili u novinama. Nikako nisam uspevala da skinem višak koji sam dobila posle porođaja. Išla sam i u teretanu, kad god sam imala vremena. Volim da vežbam, ali nisam dugo, jer sam u januaru preležala koronu, tako da sam napravila malo dužu pauzu – ispričala je Ivana jednom prilikom za “Hit”.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner