Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARIJA KULIĆ BESNA NA MILJANINU ODLUKU! Hitno se oglasila pa poručila: “Slobodno čupaj, vređaj, pljuj, šutiraj, preti… uživaćemo u tome” UDARIO NA TRUDNU MILICU, NIZ UVREDA! Spomenuo i Terzu! HITNO REAGOVALA SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Car i Mensur oči u oči! Pale teške reči, ovo niko nije očekivao! (VIDEO) HITNA REAKCIJA SRBIJE: Evakuisano 88 ljudi iz Libana, među kojima su tri BEBE HOSPITALIZOVANA MAJKA SLOBE RADANOVIĆA?! Sanitetom odvezena, snajka Jelena otkrila u kakvom je stanju! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE SORAJE VUČELIĆ NAKON DRAME U TURSKOJ: “Istina je, Kan još uvek nije dobro” Sara strahuje za život naslednika! OTKRIVEN RAZLOG RAZVODA! PEĐA JOVANOVIĆ PRIZNAO: “Opet smo shvatili da se ipak ne slažemo” DANAS JE SVETI JOVAN BOGOSLOV! Evo šta NIKAKO ne valja da radite! SUD ODOBRIO ZAHTEV RODITELJA DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA: Oni će na sledećem ročištu da ISPITUJU SVOG SINA DNEVNI HOROSKOP ZA 9. OKTOBAR! Blizanci, partner će vas BAŠ ŠOKIRATI, a POSAO vam cveta! PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BEKSTVA – Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da verujem da sam uspela da pobegnem!” SNIMAK BEŽANJA IZ RIJALITIJA! Iskoristila MOMENAT NEPAŽNJE pa se ZATRČALA KROZ VRATA! (VIDEO) O OVOME SE ĆUTI?! Dečaku ubici tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć “ANĐELA ĐURIČIĆ VREĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizovani kriminal nada mnom” DA LI STE PROBALI POZU O KOJOJ SVI PRIČAJU!? Vrhunac je zagarantovan uz “bušilicu” TIKTOK DOBIO 13 NOVIH TUŽBI! Na tapeti zbog stvaranja zavisnosti među decom

HLADNOKRVNOST DEČAKA-UBICE SVE ZAPANJILA: Uveren da nije uradio ništa loše – NESTRPLJIVO OČEKUJE ono što je nemoguće!

Objavio: RHT
09/05/2023 11:37 AM

Dečak (13), koji je počinio masakr u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru, smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kada izlazi iz klinike, odnosno kada će biti slobodan! Sve gotovo zapanjuje i činjenica da još nije tražio bilo kakav kontak niti je tražio da vidi roditelje! Njegova jedina interesovanja su kada izlazi sa klinike.

Foto: Printscreen

On zapravo čeka trenutak kada će biti slobodan i po svemu sudeći ubeđen je da to treba da bude ovih dana.

Drugo pitanje koje postavlja je to kakvi su utisci javnosti na zločin koji je izvršio. Tim lekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dečaka, koji su pretjodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja.

Dečak je osumnjičeni da je ubio osam svojih drugara i radnika obezbedenja, a teško ranio još šest svojih vršnjaka i nastavnicu istorije u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner