Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! Naš MEGAPOPULARNI PEVAČ pokušao SAMOUB*STVO na Brankovom mostu! EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić

Učiteljica je brzo reagovala! Deka učenice OŠ “Vladislav Ribnikar” opisao kako je odeljenje koje se nalazilo na spisku masakra izbeglo pucnjavu: “Pokušavao je da uđe u učionicu ali je učiteljica zaključala vrata”

Objavio: RHT
06/05/2023 11:59 PM

Užasna tragedija koja se odigrala u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu 3. maja, ostavila je veliki trag na roditelje i učenike u školama širom zemlje.

Foto: Hype TV

Trinaestogodišnji učenik sedmog razreda izvršio je nezapamćen masakr, ubivši osmoro svojih vršnjaka i jednog čuvara škole, dok je šestoro učenika i nastavnicu istorije teško ranio.

Kako su pokazale istrage, osumnjičeni dečak je detaljno planirao ovaj užasan događaj, imajući nacrtanu šemu škole i spisak sa imenima svojih drugova za odstrel. Na spisku su bila imena ne samo devojčica i dečaka iz njegovog odeljenja, već i učenici iz drugih odeljenja.

Jedan deka je za Kurir ispričao kako je njegova unuka uspela da se spase. U trenutku pucnjave, njegova unuka je bila u času matematike u učionici pored one u kojoj je maloletnik počinio zločin.

– Moja unuka je bila u odeljenju 6/4 u učionici pored one u kojoj se održavao čas istorije. I njeno odeljenje je zapisano na onom papiru, na kom je dečak pravio plan za zločin. Hteo je i njih da poubija – priča nam ovaj deda i dodaje:

– Čuli su pucnjavu, a nastavnica matematike koja im je držala čas je odmah shvatila šta se dešava. Odregaovala je trezveno, sabrano, snašla se u trenutku i zaključala vrata učionice.

Kako dalje dodaje, matematičarka se trudila da ne uspaniči decu.

– Rekla je đacima koji su bili do vrata da se pomere do zida, i da se sakriju ispod klupa, te da ne izlaze dok se ne smiri situacija. Odgovornost koju su nastavnici u tim momentima imali je nezamisliva. Imali su dužnost da zaštite punu učionicu dece. Ja sam im zahvalan, ova nastavncia je za mene heroj! – rekao je sagovornik Kurira i dodao:

– Unuka mi je rekla i da se čulo kao da neko lupa u metal, a zapravo je on stiskao kvaku od njihove učionice, pokušavajući da uđe. Nekoliko puta je pokušao da otvori vrata, međutim nije uspeo. Ta nastavnica je spasila mnogo života, treba u tim situacijama znati ostati priseban i odreagovati kako treba – dodao je deka učenice OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Podsetimo, prema izveštajima, dečak je samoinicijativno pozvao policiju nakon što je izvršio zločin, a policajci su stigli na lice mesta i uhapsili ga. Osumnjičeni nije pružao otpor i spustio je oružje čekajući da mu stave lisice.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner