Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PET GODINA OD SMRTI DIJANE MILOJKOVIĆ! Najveća ljubav Stefana Karića se BORILA NADLJUDSKI protiv OPAKE BOLESTI FILIP CAR PRIPRETIO ALEKSANDRI! TRAŽI DA VIDI ĆERKU: ”Ja ću za Leonu POGINUTI” Na sudu će se BORITI ZA DETE? Maja Marinković KUPILA STAN U BEOGRADU! Starleta NAJAVILA TUŽBU PROTIV CARA I ALEKS?! “LEKARI SU ME UBEĐIVALI DA MI NIJE NIŠTA, a meni nije bilo dobro! Jedan tumor je OPERATIVAN, a drugi su rekli da tretiram KAO MLADEŽ!” Potresna ispovest majke četvoro dece koja živi pod istim krovom sa mužem jer on “NEMA GDE” NA PRODAJU VILA U KOJOJ JE METJU PERI NAĐEN MRTAV! Od cifre će vam se zavrteti u glavi (FOTO) OVOJ PORODICI JE UMALO ODMOR PRESEO, a onda se desilo ČUDO: “To nam je vratilo VERU U LJUDE…” STOJTE NA JEDNOJ NOZI, OTVORENIH ILI ZATVORENIH OČIJU! Ovaj TEST je jako koristan, evo svih detalja! OTKRIVENA TAJNA PESME “TOPOLSKA 18”! Evo ko je, zaista, živeo na najčuvenijoj adresi u Beogradu! AKO VAM JE IME POGREŠNO NAPISANO NA OVOM PAPIRU, VRAĆAJU SA GRANICE! Rizikujete i ukoliko se niste odazvali na poziv suda! Dok Lukas SVUGDE PUNI KLUBOVE, ovi PEVAČI DOŽIVLJAVAJU FIJASKO?! Slaba sezona u Crnoj Gori?! “NEĆU JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA SLAVIM U BOLNICI!” Dečak ubica histeriše na klinici i traži da ga puste napolje?! TAMARA VUČIĆ OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU SINA VUKANA! Prva dama Srbije podelila detalje iz privatnog života! (FOTO) Sale Lux nastavio da ŠOKIRA u D-castu! Opisao RIGOROZNA PRAVILA U ZATVORU: Boravak u SAMICI kao dobar dan! (VIDEO) HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BES JAVNOSTI?! HITNO SE OGLASILO MINISTARSTVO CRNE GORE ZBOG DESINGERICE! Zabrinuti zbog nastupa repera u njihovoj zemlji, evo šta su poručili roditeljima! Oženio se PEVAČ poznat po duetu sa Marijom Šerifović, a GALA SVADBA mu izgleda OVAKO (FOTO)

STRAVIČNO: Kosta K. svesno planirao masovno ubistvo! Pregledom njegovog telefona otkriveno da je pretraživao da li deca mogu krivično da odgovaraju

Objavio: RHT
06/05/2023 9:42 PM

Trinaestogodišnji dečak koji je počinio stravično ubistvo osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” planirao je ovaj zločin mesec dana unapred.

Foto: HYPETV

Veštačenje njegovog telefona je pokazalo da je svesno počinio zločin i da je planirao kako da izbegne zatvor, jer je neposredno pred zločin pretraživao Krivični zakonik Srbije da bi saznao da li deca mogu krivično da odgovaraju.

Pretraga njegovog telefona je pokazala da je organizovao napad u školi baš zato što mu je ostalo malo više od dva meseca do 14. rođendana i da mu je toliko vremena ostalo od krivične neodgovornosti ukoliko počini zločin.

– Na osnovu njegove pretrage se zaključuje da je organizovao napad u školi sada jer je znao da mu je ostalo malo više od 2 meseca do 14. rođendana i da mu je toliko vremena ostalo od krivične neodgovornosti ukoliko počini zločin – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Kako je nakon tragedije izjavio Veselin Milić, načelnik Uprave Grada Beograda poručio je da je ovo ogromna ljudska tragedija. On je naglasio da ceo zločin pripreman mesec dana i pokazao je spisak sa imenima učenika koje je planirao da ubije, kao i precizan plan škole sa iscrtanim ulazom i izlazom.

„Nastradalo je osam učenika škole, sedam devojčica i jedan dečak“, naveo je on i dodao da ceo zločin pripremam mesec dana. Ovo je mesec dana planirano za izvršenje. K.K. je u dužem vremenu to planirao, motiv nije saopštio. Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i doneo sa četiri molotovljeva koktela“, rekao je.

Veče pre masovnog ubistva gledao je američki blokbaster o masakru u jednoj školi u Americi. Na ispitivanju u policiji nije pokazao kajanje zbog učinjenog zlodela i ponašao se bahato dok je pričao o žrtvama.

Veselin Milić, načelnik Uprave Grada Beograda, je rekao da je ceo zločin pripreman mesec dana i pokazao spisak sa imenima učenika koje je planirao da ubije, kao i precizan plan škole sa iscrtanim ulazom i izlazom.

Kosta Kecmanović nije bio pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci kada je izvršio zločin.

Mnogi građani širom Srbije su sinoć odali počast ubijenoj deci i čuvaru škole, paleći sveće u njihovu čast.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner