Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“RIJALITI ME NE ZANIMA!” Sandra Rešić BRUTALNO odgovorila na pitanje o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) ČEKIĆ! Stošić ZAKUCAO Fabjana za KRAJ SPEKTAKLA FNC 17 U ARENI! OVO JE DOKAZ DA JE STANISLAV ISKORISTIO MAJU?! Njegova ćerka se izlanula i otkrila skandaloznu istinu, ISPLIVALO SVE! “HTELA SAM DA SE UBIJEM…” Rada Manojlović ne može više da ćuti o Milanu Stankoviću, evo šta se dešavalo dok je bila sa njim! KARLEUŠA PONOVO URNISALA SEVERINU! Rat se ne stišava, direktno joj se obratila i uputila brutalnu poruku nakon skandala sa Duškom “IMAO SAM POTRES MOZGA!” Glumac Nenad Okanović o nezgodama: “LOMIO SAM REBRA, RUKU I NOGU!” ŠA PONOVO DOTAKAO DNO! Miona ga ponizila brutalno, reperu su svi smeju, gledaoci zgađeni, Jovanovićeva SLAVI POBEDU “BIO SAM VILJUŠKARISTA I KONOBAR!” Glumac Nenad Okanović OTKRIO nepoznate detalje života: “Imam zanat u rukama!” PREDSEDNIK SRBIJE DOBIO POKLON VIKTORA ORBANA: U Srbiju stigla moćna borbena vozila TUČA ANĐELA I JANJUŠA! Opsadno stanje u rijalitiju, Marko se zaleteo na cimera, Anita skočila, obezbeđenje uletelo munjevito, HAOS! “TO JE BOLNO!” Glumac Nenad Okanović o trenutku kada je supruga Željana izgubila bebu: “POTISNUO SAM TO!” UMRO RUSKI POLITIČAR! Vladimir Putin se hitno oglasio! “BIVŠA PROSTITUTKA! Više neće da je j*bu NI ZA LOVU!” Asmin Durdžić zapenio od besa nakon gostovanja Sanje Grujić u OVOJ emisiji, pa progovorio o njenom MEĐUNOŽJU MIONA I STANISLAV PREVARILI SVE?! Razotkriven njihov TAJNI PLAN, evo šta će uraditi nakon izlaska iz rijalitija, SKANDAL! ANELI U AKCIJI SA JANJUŠEM, TRESE SE REHAB! On legao i kukao, Ahmićeva “završila” posao, a onda Marko priznao šok stvar OVO JE KEBINA ĆERKA KOJA JE SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA PORODIČNI DOM: U Americi prošla kroz PAKAO, evo šta joj se sve desilo

DIVNA DNK SE OBRUŠILA NA ANĐELU I ZVEZDANA! Bez dlake na jeziku otkrila sve za crnim stolom (VIDEO)

Objavio: RHT
29/04/2023 10:00 PM

U Zadruzi se sprovodi anketa za najvećeg kukavicu, a takmičari su pozvani da nominuju tri osobe koje smatraju da ispoljavaju kukavičluk.

Foto: Printscreen Youtube

-Sa mnom spavaš, druga ti je nesanica, a bojiš se da priznaš to. Na prvom mestu Anđela jer u pismu piše da ne može da podnese posledice, drugo mesto Zvezdan Slavnić jer se poneo kao kukavica, pozdravljao je Anu ljubav njegovog života i posle je odjavio na televiziji i izrekao i uradio odvratne stvari. Muško ide na muško, sa ženom se to ne radi. Treće mesto je Petrući jer je isapo kukavica ličn o prema meni jer me je izvrnuo i poispadala mi je šminka sa kreveta – rekla je Slađa.

-Filip, Zola i boki, hvala i doviđenja – rekla je Aleks.

-Na prvom mestu Anđela jer odlazi sa sastanka, spava, nije bila iskrena prema prijateljima i okenula je leđa najboljoj drugarici Ani. Pomislila je da će Zvezdan da ostane sa njom u vezi, a on je ne bi ni pogledao više do kraja. Drugo mesto on jer se kukavički ponaša prema prijateljima, ne želi da sluša komentare i kritike, lupa sebe i misli da će to da bude dobro, a zna da neće. Posle Maje će doći neka treća – rekla je Divna.

-A je l’ misliš na neku koja može da dođe? – pitala je Marija

-Ne znam. Na trećem mestu Petrući jer sam ga pitala zašto ne raskine, a on mi je rekao da mu je draga i da ne želi da raskine. Rekao si da je voliš. Mislim da si sa njom samo do kraja, ne znam da li je voliš ili se samo igraš – rekla je Divna.

-Ljubomorna si na Palčicu zbog Bilala – rekla je Miljana.

-Tebi se sviđa Zvezdan – rekla je Divna.

-Broj jedan Anđela jer nije hrabra, ne može da podnese istinu i laž. Sama je ušla u ceo odnos i trebala je da bude spremna na sve to tako da mi je to delimično foliranje. Ušla je u odnos sa muškarcem koji je godište njenih roditelja, pa kad je prevari… Neću da komentarišem tu temu. Ana Ćurčić i Zvezdan – rekla je Palčica.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner