Background adbanner
calendar

Subota 11. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠAH-MAT POTEZ, TERA PO SVOM! U EPICENTRU HAOSA NA EVROVIZIJI! Prozvali ga, a onda šokantni obrt! Incident o kome se spekuliše TUGA! PREMINUO SLAVNI VODITELJ! Na putu do bolnice, srce mu je stalo! Ovo je uzrok smrti OŽENJENI ŠEF JE TERAO NA INTIMNE ODNOSE!? Nije mogla više da ćuti, rijaliti učesnica sve priznala:”Dirao me je po zadnjici, ostala sam ukopana u mestu” JANJUŠ SE SLOMIO PRED KAMERAMA! Marko se plaši da se Aneli ne pomiri sa Asminom!? Informacija iz spoljnjeg sveta, sve potvrdila, niko nije očekivao ovo! NOVO PONIŽENJE! Ša ne daje Mioni da diše, kipti od ljubomore “JANJUŠ JE SVE U PRAVU ZA S*KS SA ANELI! Ona sve to voli i još dosta GORE!” Asmin šokirao u emisiji na Hype televiziji “Sve je tako kako je rekao” ŠOK! BRUTALNI UDARAC! Ša sve šokirao,drama u Beloj kući! Skočio na Miljanu ANELI VIDELA ASMINA! Ogroman PROPUST PRODUKCIJE! A onda procurilo da je NAPUSTILA RIJALITI EVO KO JE POGODIO ĐOKOVIĆA: Isplivao snimak iz drugog ugla, sve se jasno vidi (VIDEO) HAOS SVETSKIH RAZMERA! Holandija neće nastupiti nakon skandala sa Izraelom: Potez takmičara u znak protesta napravio pometnju! CELA SVADBA NA KOMPENZACIJU? Gostima rečeno da ponesu po 500€ u kovertama a onda je nastao HAOS?! Milica Kemez se oglasila BESNA “BILO JE TU DOSTA TOGA” Marko Marković rešio da raskrinka Staniju, momentalno se oglasio i zapretio joj! “ANELI NIKADA NISAM KUPIO PRSTEN I NIKADA JE NISAM ZAPROSIO!” Ekskluzivno na Hype TV Asmin Durdžić u emisiji “ShowBliz” ON JE GRLI, DOK ONA OSTAVLJA BEZ DAHA U VRELOM IZDANJU: Prva žena Željka Joksimovića javno objavila fotku iz braka sa njim i šokirala sve! (FOTO) “DRUGARICA MI JE SPAVALA S DEČKOM!” Sandra Afrika ne može više da ćuti o vezi sa Vladimirom Volkovim, rešila da sve prizna javno SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO LIDIJI VUKIĆEVIĆ?! Glumica šokirala javnost, podelila golišave fotke i ostavila sve bez teksta!

Snezana Borjan:To je bio najtezi momenat u njegovom zivotu

Objavio: RHT
23/04/2023 6:15 PM

Gostujući u emisiji Male stvari Snežana Borjan, supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana i uspešna poslovna žena otvorila je dušu gledaocima Hype televizije i Snežani Dakić.

Foto: HYPETV

 Pre samo pola godine ona i njen suprug, inače reprezentativac Kanade doživeli su najteže trenutke.

Kako se osećala dok su im  na stadionu u Kataru tokom Svetskog prvenstva u fudbalu na meču između Hrvatske i Kanade navijači skandirali uvredljive nacionalističke i seksisticke parole:

– U prvi mah vam je neprijatno, jer ne očekujete da ćete na jednoj takvoj manifestaciji kao sto je SP u fudbalu, gde čak i ne igra vaša zemlja, baš vi biti u fokusu  80 000 navijača na stadionu. Plus svih gledalaca sirom sveta. To je priličan šok, tim pre što je sa mnom bio i moj šestogodišnji sin Filip.

Njemu je to bila prva velika utakmica na kojoj je prisustvovao i prva takva situacija.

U prvi mah sam samo razmišljala o tome kako da njega zaštitim.

Foto: HYPETV

-A onda  si shvatila da ti oni u stvari pokazuju koliko ste značajni, dodala je Snežana Dakić.

– Upravo tako. Krenule su da stižu gomile poruka podrške od svih ljudi koje poznajemo.

– Kako je reagovao Milan, koji je u tom trenutku bio na terenu?

– Mislim da je to bio najteži trenutsk u njegovom životu, rekla je supruga Milana Borjana za emisiju Male stvari i Televiziju Hype.

-Saigrači su mu pruzili punu podršku, naravno. A kada sam stišala utiske, pitala sam “Zašto ne slavite pobedu? Zašto se ne radujete, nego se bavite jednim Srbinom koji je na traktoru pobegao iz Knina u operaciji Oluja, a potom sa porodicom emigrirao u Kanadu”

Na pitanje kako joj je bilo kada je došla u hotelsku sobu i da li je plakala, Snežana Borjan je posle kraćeg razmišljanja, kao da se priseća odgovorila.

Foto: Printscreen YouTube

– Ne, nisam plakala.

Sinu sam pokušala da objasnim da je to samo jedna ljubomorna komšinica, koja zavidi što tata nije u njenom timu.

Ovakvu reakciju razuzdane gomile navijača profesorka Medicinskog fakulteta u Kragujevcu, psihijatar Dragana Ignjatović Ristić objasnila je psihologijom mase, takozvanim mentalitetom čopora, koji se ispoljava u takvim trenucima sportskog zanosa.

I potvrdila da su navijači hrvatske reprezentacije u stvari zaista zavideli što tako sjajan golman nije u njihovom timu. Što oni nemaju tako bitnu osobu, nego neko drugi. Iz te zavisti potiču uvrede i poniženja.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner