Background adbanner
calendar

Utorak 28. Maj, 2023

Bio je oženjen sa 19 godina mlađom, pa se razveo u TAJNOSTI! Evo gde je danas Nedeljko Bajić Baja

Objavio: RHT
21/04/2023 3:30 PM

Nedeljko Bajić Baja, jedan od najpopularnijih folk pevača u Srbiji, otkrio je u nedavnom intervjuu razloge zbog kojih se povukao sa estrade, kao i detalje iz svog privatnog života, koji su dugo bili obavijeni velom tajne.

Foto: Printscreen Youtube

 Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vreme. Ja sam čovek koji se studiozono bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja – priča pevač.

– Nije da sam retko u javnosti, ali ne volim da se pojavljujem i guram kada nemam razloga za to.

Pevač je otkrio i gde trenutno živi.

– Živim u Beogradu, ali me često ima i u Beču, ali naravno i u mom rodnom gradu Šipovo. Kod mene je sve kako treba, sve postižem. U suštini sve je stvar dobre organizacije i karaktera čoveka. Ja sam odgovoran, tačan, za sada nemam nikakvih problema – istakao je on, pa otkriva i da li bi volelo da njegova deca krenu njegovim stopama.

– Pa, to ne zavisi od mene. Moje želje su da budu zdravi i stabilni ljudi, a čime će se baviti – to zavisi od njih. Ako budu rešili da budu pevači, neka budu, samo neka budu ono što jesu. Pokazaće vreme, kao što je pokazalo i za mene, vreme uvek pokaže šta smo i ko smo – zaključuje Baja.

Baja, koji inače retko eksponira svoju porodicu u medijima, priznao je da se pre nekoliko godina razveo od manekenke Ivane, sa kojom ima dvoje dece.

U jednoj emisiji na pitanje da li zapravo krije porodicu odgovorio je da porodicu nije krio već ih samo nije eksponirao.

– Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao – poručio je pevač svojevremeno.

Podsetimo, njihova veza počela je na snimanju spota za pesmu “Mokra do kože”, nakon čega su se posle nekoliko meseci zabavljanja venčali. U braku su dobili sina Marka i ćerku Milicu, a sve je delovalo idilično sve do pre četiri godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner