Background adbanner
calendar

Četvrtak 2. Maj, 2023

SAMO ŠIROKO! IMA SE MOŽE SE! DARA DALA 6.000 € ZA ŠAMPANJAC, KLOPU I POGLED NA PILOTA! 

Objavio: RHT
19/04/2023 11:00 PM

Pevačica Dara Bubamara je početkom proleća otišla na novi zasluženi odmor, a ovog puta se opredelila za Brazil, gde je uživala punim plućima.

Foto: Printscreen YouTube

Fanove na mrežama je već počastila vrućim fotkama u bikiniju na plaži, ali i pokazala delić sjajne atmosfere koju je pravila na plaži zajedno s muzičarima koji su joj svirali i pevali dok im je ona neprestano davala bakšiš.

Usledile su i fotke u tanga bikiniju, onda je došlo vreme i da se vrati kući. Nakon uzbudljivog odmora Dara i njeni saradnici spakovali su kofere i ukrcali se u avion, a kako bi ceo ugođaj bio potpun opredelila se za biznis klasu, dok je detalje iz aviona pokazala svima putem Instagrama.

Veliki prostor za odmaranje, gledanje filmova, hrana i piće, sve to je Dara Bubamara fotografisala za svoje obožavatelje. Pevačica je pokazala i da je smeštena odmah iza pilota, a nema sumnje da je i te kako uživala u dugom letu.

“Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 evra za avionske karte, jer je kupila biznis klasu. Želela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, celim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu”, rekao je izvor za domaće medije po njenom odlasku na drugi kontinent.

(mondo)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner