Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) VELIKA TRAGEDIJA ZA SVET FUDBALA! Fudbaler poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći Dosta je mučenja! NAJBOLJE ĆETE SMRŠATI UZ OVE TRI NAMIRNICE! ANĐELO OVIM REČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica naterala da je ostavi!? IZJAVA ZA MEDIJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić se obraća iz Hamburga VUČIĆ SE OGLASIO NAKON SASTANKA SA ŠOLCOM: Imali smo dug, otvoren i sadržajan razgovor CITY HYPE: Zorana Mićanović o pomirenju sa MC Stojanom! Ivana Krunić i Bane Čolak otkrili planove za svadbu “TVOJA ĆERKA JE I MOJA ĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja deteta, pa sve objavio javno! (FOTO) POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA! Otkriveno 1473 prekršaja samo za vikend! Evo o čemu je reč! (FOTO) POTRESNA ISPOVEST ŽENE HEROJA! Lejla i njena ćerka Asja su preživele popave u Bosni: “KAD SAM DOŠLA DO NJE, BILA JE CRNA OD HLADNOĆE” NOVI VIRUS SE MUNJEVITO BRZO ŠIRI EVROPOM! Smrtnost ide i do 90% – moguć je i INDIREKTAN PRENOS! SOFIJA RASKINULA SA TERZOM?! ŠOK PREOKRET! Ljubavnica saznala šta se dešava sa njenom majkom! Ovo nije mogla da izdrži, pa presekla! Obeležen Dan odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu! Gradonačelnik i predstavnici Vojske položili vence (FOTO) BROJKA SAMO RASTE! Pronađeno telo još jedne osobe nastradale u poplavama u Buturović Polju! VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA! Pokazala izvajano telo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) OBEZBEĐENJE PO NALOGU PRODUKCIJE ušetalo u prostorije rijalitija – intervenicija planirana za 3 takmičara?

PLJUNULA NA RODITELJE I FAMILIJU: Anđela pristala da bude LJUBAVNICA i odrekne se porodice zbog Zvezdana! ( VIDEO )

Objavio: RHT
16/04/2023 8:23 PM

Anđela Đuričić ponovo je javno istakla da će okrenuti leđa roditeljima ukoliko ne budu podržali njenu vezu sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: Printscreen YouTube

– Car je rekao da ćeš ti izaći najgora, kako se osećaš i da li se plašiš toga? – pitala je novinarka

– Mogu da budem hladnokrvna i kad imam reakciju, a nekad ne mogu da je kontrolišem. Sve i da izađem najgora, uvek se najveće osude prepisuju ženama od strane naroda i svesna sam toga. Naravno da ne znam šta me čeka napolju, ali samo mogu da pretpostavim. Pripremljena sam, ali mi naravno neće biti lako da se suočim sa tim, nikada se nisam nalazila u takvoj situaciji. Sama sam kriva za svoje postupke, išla sam srcem, ne razumom. Naravno, ja sam najmlađa i najneiskusnija, najduže ću se pamtiti kroz epitet ljubavnice nego on koji je prevario ženu iako je njegov teret ovde veći, moj će biti životno. Ja sam to prihvatila i izabrala sam da budem to zbog njega jer ga volim.

– Najviše strahujem da ne dobijem čestitku. Bilo koji sadržaj čestitke mi je bitan, samo da znam da su tu za mene. Nikada nisam verovala da su me se odrekli, ali u podsvesti mi to stoji i odzvanja. Malo me je strah, šta god da me napišu ja sam njihova ćerka i uvek ću to biti. Rekla sam da mislim da nemaju ni jedan jedini razlog da napišu da se sklonim od njega ili nešto ružno, ali da se ogradim odmah stavila sam ga na prvo mesto kada sam priznala emocije. I sada stavljam našu sreću na prvo mesto i nastavila bih sa njim bez obzira šta oni kažu. Ne želim da bacim u vodu ovo što gradim. Neću odustati od veze dok nas dvoje ne odlučimo – rekla je Anđela.

– Propagirala si da ti je mišljenje najbližih najbitnije i da bi se zbog odnosa sa porodicom odrekla svega. Malo je kontradiktorno.

Foto: Screenshot Youtube

– Jeste, ali nisam znala da će da mi se desi ovakva situacija i nisam ni zamišljala da može.

– Šta bi hipotetički trebalo da se desi da bi konačno odustala od silne borbe za Zvezdana? Da li se plašiš suočavanja sa realnošću, reakcije sugrađana i roditelja – pitala je novinarka

– Komentari sugrađana me ne zanimaju, samo porodice i najbližih. Svaki normalan roditelj voli da vidi dete srećno i nasmejano, on je uspeo da me promeni, desilo se, nije mi nametnuo. Mnogo više sam žensko nego ranije, staloženija sam, a oni me takvu nikad nisu videli i zato sam i dobila nadimak Helga – rekla je Anđela.

Pogledajte video u nastavku:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner