Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA FOTO BEZ CENZURE! Kamera snimila Kačavendu u NEZGODNOJ POZI! Milena zaboravila da je u rijalitiju, pa podigla nogu, a na mrežama nastao HAOS ERDOGAN USKORO DOLAZI KOD VUČIĆA? Turski mediji: Predsednik Turske posetiće Beograd 11. oktobra TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića “PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici! “Malo mi ŠKRIPI TA PRIČA! Osudila ga za NASILJE, a sad se slika gologu*a!” Mali Bobi izneo ŠOKANTAN STAV o Niki i Arsi SAMIR POSLE OPERACIJE PONOVO HOSPITALIZOVAN! Oglasio se i sve otkrio! BUNDEVU MOŽETE JESTI SVAKOG DANA! Izuzetno je zdrava, evo šta pruža organizmu! “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO)

Meštani Žitorađa s ponosom pričaju Ceci! Otkrivaju detalje o njenim počecima i prvim nastupima

Objavio: RHT
15/04/2023 7:15 PM

Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda, svoje prve muzičke korake napravila je u mestu Žitorađa, gde je rođena.

Foto: ATAImages

Meštani tog malog mesta sećaju se njenog talenta, ponosni su na svoju sugrađanku i rado su pričaju o njoj u emisiji “Metar moga sela”.

Na pitanje da li se seća Cece dok je živela u rodnom mestu meštanin je za Blic televiziju rekao:

 Kako da ne, rođena je ovde u Žitorađu. Prvo je po svadbama pevala. Dobra je devojčica bila, za primer. Drago mi je što je to postigla, sve najbolje pričaju o njoj. I Slobodan i njena majka Micka, ona je bila učiteljica, a tata je bio trgovac, baš su dobri.

Ceca je od malih nogu pokazala talenat za muziku koji su prepoznali i njeni roditelji i meštani Žitorađa.

– Kada je bila mala, ona je pevala svadbu u mom komšiluku, kod mog brata od strica, a otac je bio uz nju, kao pratilac. Ne sećam se koliko je godinama imala, ali stvarno je bila dobra devojčica – rekao je meštanin.

– Dolazi povremeno. Drago mi je što je uspela, ovde svi sve najbolje pričaju o njoj – kaže starosedelac Žitorađa i sa osmehom dodaje:

– Znam njene pesme, “Cvetak zanovetak”, ali ne mogu da pevam, ne umem da se izrazim tako, star sam čovek.

I oni mlađi koji možda nisu imali priliku da je toliko često viđaju u rodnom mestu ili da sa njom idu u školu znaju, prate, vole i slušaju Cecine pesme.

– Znamo sve njene pesme, a možda nam je ipak omiljena “Kukavica” – izjavila su dva mlađa meštanina Žitorađa, a na pitanje da li kada kažu odakle su svi pitaju za pevačicu rekli su:

 Uglavnom svi znaju Žitorađe zbog Cece i svi pitaju je l’ je znamo, gde živi, šta radi…

Žitorađa broji oko 3300 stanovnika i uglavnom se svi poznaju ili se makar znaju iz viđenja, tome je posvedočila i jedna gospođa koja više ne živi u ovom mestu, ali se u njega uvek rado vraća.

– Sećam je se kada je bila mlađa, bila je mnogo lepa, slatka, preslatka. Ta njena prva pesma “Cvetak zanovetak” nas je najviše oduševila – kaže nam gospođa koja za pevačicu ima samo reči hvale i dodaje:

 Meni se čini da je ona toliko jaka da može sve da uradi.

Druga gospođa koja je bila raspoložena da prokomentariše o najvećoj zvezdi sa Balkana pred kamerama kaže da nije oduvek živela u ovom mestu ali da sa ponosom sluša Cecine pesme.

– Znam sve njene pesme, sve su mi lepe. Ako je za nešto loše volim one emotivnije, mogu ja da budem i vesela i tužna i ružna… Za mene je ona naš građanin i ona mi je najlepša i najbolja i sve njene pesme su mi najbolje.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner