Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

VIŠE GOLA NEGO OBUČENA! MANEKENKA POKAZALA SVOJE TELO! (FOTO)

Objavio: RHT
14/01/2023 11:30 PM

Kendel Džener, poznata manekenka i rijaliti zvezda, izazvala je pažnju na sinoćnjoj rođendanskoj proslavi u Los Anđelesu, pojavivši se u providnoj haljini koja je ostavljala malo toga mašti.

Foto / Pinterest

Asimetrična, transparetna haljina se vezivala oko vrata i otkrivala mnogo toga, ali to nije smetalo Džener da se samouvereno prošeta pored paparaca.

Kendel Džener je sa 12 godina postala televizijsko lice zahvaljujući rijalitiju “U korak sa Kardašijanima”, a sa 14 godina ušla u svet mode. Od tada je postala jedna od najpoznatijih manekenki u svetu, pojavljujući se na brojnim modnim pistama i naslovnicama prestižnih modnih časopisa.

Foto / Screenshot

Njena provokativna pojava na rođendanskoj proslavi samo je potvrda njene samouvere i sposobnosti da izazove pažnju, što je ključni deo njenog uspeha u modnoj industriji. Bez sumnje, ova manekenka će i dalje izazivati pažnju i impresionirati svojim stilom i pojavom.

BONUS VIDEO

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner