Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U RUMI! Uhapšen vozač

Objavio: RHT
02/12/2022 11:41 AM

Vozač “fijata” teško je povređen u tom udesu i preminuo je na putu do bolnice

Foto: Screenshot Youtube

U Rumi je uhapšen B. M. (30) zbog sumnje da je pod uticajem alkohola i amfetamina izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo šezdesetpetogodišnjak, saopšteno je danas.

Kako je u saopštenju navedeno, sinoć oko 18 časova na raskrsnici u Rumi automobil osumnjičenog sudario se sa “fijatom” koji je imao prvenstvo prolaza.

Vozač “fijata” teško je povređen u tom udesu i preminuo je na putu do bolnice.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz MUP-a.

Izvor: Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner