Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

SVAĐA! Teodori dečko napravio scenu!

Objavio: RHT
02/06/2021 3:01 PM

Teodora Džehverović i Cvija na jesen kreću na turneju po Americi. Kada je pevačica to saznala od svoje menadžerke Sandre, prvo je vest saopštila dečku Ninu Čelebiću. Košarkašu se nije svidela ideja da dva meseca bude bez devojke, pa je počeo da pravi scene.

Teodora Džehverović i Nino Čelebić-Foto:Printscreen Instagram

“Nino je poludeo kada je čuo da Teodora odlazi na dva meseca, uglavnom je ona ta koja pravi probleme u vezi, ljubomoriše mu i ume da bude posesivna, ali ovog puta je drugačije. Oni se super slažu, međutim od kada su zajedno Teodora je stalno kući, nije bilo nastupa zbog korone, pa Nino nije navikao na njene mnogobrojne obaveze. Baš mu
nije bilo pravo kada je čuo, počeo je da viče i govori da joj je novac prioritet, a ne on. Pevačica se u prvi mah naljutila na njega i rekla mu da mora da prihvati njen posao, te da joj nije problem da i on pođe ako situacija to bude dozvoljavala i ako dobije vizu”, kaže izvor blizak pevačici.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner