Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

ŠTA JOJ SE OVO DEDILO? FANOVI U ŠOKU! TRANSFORMACIJA ZORANE JOVANOVIĆ! (FOTO)

Objavio: RHT
08/02/2023 9:30 PM

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nova frizura šokirala je javnost i ubrzo se našla u centru pažnje. Zorana je odlučila da posvetli svoju braon kosu u sivkastim tonovima, te je novu frizuru objavila na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram

Komentari su se munjevito javljali ispod njenih fotografija, a mišljenja su bila podeljena. Dok su neki hvalili njenu odluku, drugi su smatrali da joj tamnija nijansa bolje staje.

Bez obzira na komentare, Zorana se izrazila da nije paničila i da se i dalje oseća dobro sa svojom novom frizurom. Sada će biti zanimljivo videti kako će javnost reagovati na njene dalje stilizacije i šta će ona sledeće iznenaditi svoje pratioce.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner