Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBI SUTRA SLAVE VELIKOG MUČENIKA NIKITU! Ovaj posao morate već sutra da počnete, krajnje je vreme “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obeležila život Megi Smit! (FOTO) “ZABRANJENO TI JE DA SPOMINJEŠ MOJE IME” Bivša žena Dade Polumente ključa od besa, obratila mu se šok porukom: “PAZI SE” “MUŠKARAC KOJI ZARAĐUJE VIŠE BI TREBALO DA OBEZBEDI SVE DEVOJCI” Anja Bla progovorila o muško – ženskim odnosima i iznela svoj stav ANĐELO RANKOVĆ JE GEJ?! Skandalozna tvrdnja nakon raskida sa Anitom Stanojlović! Njegova prijateljica sve iznela u javnost!? ŠOK! ZAKUCALA SE U AUTO I ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Naša pevačica saznala da je devojka vara, a onda se napravila haos MILICA VELIČKOVIĆ DOBILA BRUTALNU PODRŠKU! Ovo niko nije očekivao! Sada je sve jasno kao dan! (FOTO) “SAVRŠENI ODNOS TRAJE 12 MINUTA” Goca Tržan ne može više da ćuti, iznela sve javno o intimi “Došao sam na sedam dana, ostao dvanaest godina” Amil Ćorović: “VOLIM SRBIJU, ima sve što nema Švajcarska” SRBIJA I BRAZIL NASTAVLJAJU SVOJU ZAJEDNIČKU MISIJU: Vučić uručio odlikovanje Seržiju Fransau Danezeu (FOTO) “ODRIČEM SE SVOJE PLATE ZA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, BOSANSKE DŽEMATE!” David Bilbija EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast” otvoreno progovorio o svojoj kandidaturi! ORDEN ZA ČUVENU AMBASADORKU NIKARAGVE: Ona je imala najbolji govor tokom rasprave o rezoluciji o Srebrenici! “NISAM U MOGUĆNOSTI DA PRIČAM..” Anitina majka, Angelina, oglasila se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon raskida njene ćerke sa Anđelom Rankovićem! VUČIĆ ODLIKOVAO PREDSTAVNIKA VENECUELE U UN “Orden srpske zastave prvog stepena nije samo lično priznanje, već i simbol zajedničke borbe za pravdu i mir” INDIRA LEVAK SE POMIRILA SA BIVŠIM MUŽEM?! Pevačica novim objavama bacila sve u rebus! Sada nikome ništa nije jasno! (FOTO)

ŠOKANTNO – I pre “Zadruge” imala mnogo AFERA! Prvi Šopićkin dečko je bio u ZATVORU, a onda je bila i sa bratom naše voditeljke!

Objavio: RHT
07/08/2023 5:13 PM

Ivana Šopić pokušava da sakrije svoj skandalozni, ljubavni život od javnosti.

Foto: Printscreen YouTube

Svi smo svedoci njenih brojnih eksplicitnih avantura u „Zadruzi“, a ne znamo šta je sve to ona sakrila o svojim aferama pre rijalitija.

Foto: Printscreen YouTube

Tokom učešća u rijalitiju ispričala je da je jedan bivši njen dečko navijač Crvene zvezde i da je bio i u zatvoru. Međutim, portal Espreso je saznao da još jednu aferu ove aktuelne zadrugarke.

Jedna od ljubavnih afera koju je Ivana imala pre rijalitija je ona sa bratom naše manekenka i bivše voditeljke Olje Crnogorac, Ognjenom.

Foto: Printscreen YouTube

– Nikome od nas nije jasno šta njoj treba Filip Đukić. On definitivno nije njen tip. Pa, samo uporedite Ognjena i Filipa. Veze s vezom nema. Filip definitivno nije osoba u koju bi se zaljubila – otkrio je za portal „Espreso“ izvor blizak Ivani.

BONUS VIDEO:


hypetv.rs

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner