Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ŠOK! SRAMOTA! Rođeni otac Ave Karabatić uradio nešto nečuveno! (FOTO)

Objavio: RHT
19/01/2023 7:15 PM

Ni danas danas, mnogi ne mogu da veruju da je Ivica objavio Avinu sliku

Foto: M. M./ATAImages

Otac starlete i bivše voditelje Ave Karabatić, Ivica, šokirao je domaću javnost jednom prilikom kada je na svom Instagramu postavio fotografiju svoje obnažene ćerke.

Na fotografiji ćerke, koju je Ivica Karabatić postavio kao svoju Instagram priču, Ava je bila skoro kao od majke rođena, a na sebi je imala samo tange, dok je na slici pisalo.

– Ava je najbolja.

Foto: Printscreen Instagram

Ivica nije krio da bi voleo da ima unuku poput Ave, te jednom prilikom tvrdio da mu ne smeta golotinja, naprotiv. Kako sam kaže, golotinja je kad otkriješ dušu, a ne telo.

Podsetimo, Avina majka Sanja radi kao medicinska sestra i ne pojavljuje se na javnim dešavanjima zbog afere iz 2009. godine, kada je zajedno sa Avinim tadašnjim dečkom iznudila od ćerkinog profesora 9.000 evra.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner