Background adbanner
Background adbanner

SKUPLJA OD MESIJA: Nada Topčagić uzela Ibrahimoviću velike pare za pevanje na njegovom rođendanu!

Objavio: RHT
05/10/2021 9:49 AM

Pevačica Nada Topčagić prisustvovala je rođendanu planetarno poznatog fudbalera Zlatana Ibrahimovića koji je organizovan u luksuznom hotelu u Milanu. IBrahimović je napunio 40 godina, a u njegovu čast vlasnica hita “Jutro je”, razgalila je okupljene pesmom.


Pevačica je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja, koji je prvi i otkrio da se Topčagićka nalazi u italijanskoj prestonici mode. Iako je to bilo potpuno iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

Na slavlje su, pored Nade, pozvani i brojni svetski fudbaleri. Pevačica nije odolela da sa pratiocima ne podeli deo atmosfere sa žurke, pa se fotografisala sa Zlatanovom suprugom i sinom, a njen muž Zlatko sa kapitenom Francuske Polom Pogbom.

Nada i Zlatan su razmenili i poklone, pa je tako Nada čuvenom fudbaleru dala portrete s njegovim likom, dok je on njoj darovao svoj dres sa potpisom.

– Pakujem se, pričaću o svemu kad se vratimo za Beograd – rekla je Nada novinarima.

Podsetimo, nakon saznanja da je početkom ove godine slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme “Jutro je”, Nada Topčagić nije mogla da dođe sebi.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

 • Nada Topčagić
 • PRATITE NAS

  FACEBOOK

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x