Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SKANDAL: Produkcija tuđe poklone daje Aleksandri Nikolić, gledaoci besni!

Objavio: RHT
18/03/2023 11:30 PM

Gledaoci spekulišu i komentarišu da se Nikolićevoj daju tuđi pokloni Zadrugara.

Foto; screenshot zadruga

Danas su tokom dana u Zadrugu uneseni pokloni za Filipa Cara i Aleksandru Nikolić, koje su dobili od svoje podrške, svojih fanova.

Međutim, ništa tu ne bi bilo sporno da se nisu pojavili komentari kako ti pokloni ne pripadaju njima već drugim zadrugarima, ali da produkcija navodno to namerno radi.

– Fuj, providno, sve na silu. To Mitrović govori pomirite se. Bujanovka folirantkinja, kadruša. Produkcija tuđe poklone deli Bujanovki – samo su neki od komentara ostrašćenih fanova.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner