Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

SENIDAH PONOVO ŠOKIRALA JAVNOST SVOJOM TRANSFORMACIJOM!

Objavio: RHT
27/04/2021 12:00 PM

Pevačica Senida Hajderpašić, poznatija kao Senidah, često eksperimentiše sa svojim izgledom, a fanovi su joj dali epitet “kraljica transformacije”.

Popularna pevačica je bila plavuša, crvenokosa, imala je smeđu, šatiranu kosu, različite dužine, lokne, ravnu kosu…

Senidah je ponovo iznenadila sve svojom transformacijom, a s obzirom na to da često eksperimentiše sa igledom i da joj svaki imidž pristaje, ne čudi što je zovu “kraljica transformacija”.

Sve transformacije i promene imidža pogledajte u galeriji ispod i pišite nam koja vam se transformacija, ove popularne pevačice, najviše sviđa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner