Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SABLASNO! Taki Marinković: Legalizovao sam prostituciju. Sa svim devojkama imam ugovore

Objavio: RHT
29/01/2023 7:40 PM

Gost današnje emisije Nedeljom sa Jovanom i Vojom, na Hype televiziji, bio je Taki Marinković, otac popularne rijaliti učesnice Maje Marinković.

Foto: HYPETV

Nakon emitovanja postavljamo pitanje da li bi zbog ovoga trebalo da Tužilaštvo ispita Takija Marinkovića kakve ugovore on potpisuje sa devojkama? Da li on javno zagovara prostituciju?

Naime, u razgovoru sa voditeljima otkrio je detalje iz Majinog života, kako Maja podnosi zatvoren prostor u rijalitiju i kako on misli da će se ona izboriti u Zadruzi. Voditelji su se zatim osvrnuli na njegov život te su ga pitali gde i sa kim on izlazi i da li voli mlade devojke na šta je on odgovorio da voli samo one preko trideset godina jer ipak njegova ćerka ima dvadeset pet.

Foto: screenshot

-Dame se ne pitaju za godine – odgovorio je Taki nakon što su voditelji posumnjali u njegov odgovor.

-Nije video ličnu kartu – konstatovao je Voja.

-Kod mene svaka mora da potpiše ugovor – otkrio je Marinković, pa nastavio,

-Svaka koja dođe kod mene mora da potpiše ugovor da pristaje da se slika u restoranu, da ne bi došla sutra pa da kaže ej znaš izašla sam u medije, a nisam to želela zbog posla, zbog dečka, zbog muža – bio je iskren Taki.

-Mnoge dolaze do medija, neko je tukao, neko je silovao, ja sam se obezbedio što se toga tiče – priznao je on.

Istakao je da to nije novina, da to već duže vreme traje.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner