Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL JEDAN OD NAJBOLJIH SVETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) ANJA BLA SE TOTALNO POSVETILA POSLU! Pomogla je mnogima da dostignu svoj maksimum, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Maja Berović o ulozi na filmskom platnu, Andreana Čekić prisetila se starih ljubavi! Da li Anja Bla misli da će je sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) PREMINULA GLUMAČKA LEGENDA “HARI POTER” FILMOVA! Megi Smit nas napustila u 89. godini! TERZA SAZNAO DA GA JE TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ OSTAVILA! Evo kako je reagovao! Skandal u najavi! PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) RAZVODE SE PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON!? SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ovo se navodi kao razlog kraha braka! ŠOK IZDANJE ADRIANE LIME! Manekenka drastično smršala, pa sve iznenadila svojom pojavom Posle GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST KOD VA VANE! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! POČINJE NEVREME! RHMZ se hitno oglasio, evo kada stiže kiša u Srbiju ŠOK SVEDOČENJE BIVŠE DEVOJKE UROŠA BLAŽIČA! “Tada je bio nasilan i morala sam da pristanem”

POZNATO DA LI ĆE RADMILA POČIVATI U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA! Otkriveno vreme i mesto komemoracije glumice

Objavio: RHT
22/09/2024 9:04 PM

Poznato da li će Radmila počivati u Aleji zaslužnih građana

foto: Ata images

Poznato da li će Radmila počivati u Aleji zaslužnih građana

Legendarna glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini u Beogradu.

Radmila će biti sahranjena 24. septembra na Novom groblju u Beogradu u 14:30 časova, a sada su otkriveni i detalji.

Njena ćerka Bojana oglasila se putem društvene mreže Fejsbuk, te otkrila i gde će njena majka počivati, kao i detalje o komemoraciji.

– Komemoracija će se održati u utorak, 24.09.2024. godine, u Narodnom pozorištu, opelo počinje u 13.30, a sahrana u 14.30 h, na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana – napisala je Radimilina ćerka Bojana Bambić na Fejsbuku.

Foto: A.H./ATAImages

Ćerka Bojana slomljena od tuge

Vest o Radmilinoj šokirala je mnoge, a za domaće medije se sada, skrhana bolom, oglasila njena ćerka, takođe glumica Bojana Bambić.

– Majka mi je preminula jutros u 10.34 časova u bolnici posle duge i teške bolesti. Teško mi je i zamolila bih sve medije da poštuju privatnost naše porodice u ovim teškim trenucima. Da sve bude dostojanstveno baš onako kao što je ona živela – rekla je Bojana Bambić za Informer.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

Kako prepoznati lazne prijatelje? “Prijateljstva propadaju zbog uporedjivanja!”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

213
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

Uskoro kreće rijaliti “Imanje”

HYPE televizija sa ponosom najavljuje dolazak novog rijaliti spektakla pod nazivom “Imanje”, koji će uskoro osvojiti srca gledalaca širom regiona! Pripremite se za uzbudljivu avanturu koja će vas odvesti na potpuno novi nivo zabave i izazova.

“Imanje” je inovativan rijaliti program koji donosi jedinstvenu kombinaciju seoskih poslova i zabave. Učesnici ovog uzbudljivog showa biće smešteni na prelepom placu u Lisovićima, gde će njihovo novo okruženje biti ispunjeno izazovima, radom i avanturom. Ovaj mali raj na zemlji biće savršena oaza za sve one koji su spremni da se posvete životu u prirodi i prihvate sve što on nosi.

Učesnici će biti suočeni sa svakodnevnim seoskim poslovima, uključujući gajenje domaćih životinja, obrađivanje zemlje, kao i brojne druge zadatke koji odražavaju pravi seoski život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner