Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

“RADIO SAM KAO NAJGORI FIZIKALAC ZA SITNE PARE”: Pevač izneo potresne detalje iz svog života!

Objavio: RHT
19/01/2023 3:30 PM

Pevač Žarko Madžić je stekao veliku popularnost takmičenjem u emisiji “Zvezde Granda”, ali je ostao prizeman i ne libi se javno da priča o svojoj prošlosti koja nije bila laka.

Foto: Instagram

U mladosti, Madžić je eksperimentisao sa raznim poslovima i bavio se svim i svačim kako bi stekao bolje razumevanje koliko je teško zaraditi novac.

“Bavio sam se svim i svačim, namerno sam zbog sebe želeo da prođem te prosečne poslove koji su slabo plaćeni. Nikad nisam bio u situaciji da to moram da radim, naravno mama bi mi dala džeparac, tu dnevnicu da samo sedim kod kuće, ali sam namerno to prošao da znam koliko je zapravo teško zaraditi dinar kome svi težimo. Radio sam i selidbe, radio na buvljaku, prodavao elektro meterijal, ja koji ne znam šta je sijalica. Bio sam zadužen za kablove, da ih isečem i da teglim burad sa kablovima od magacina do prodajnog mesta. Radio sam kao najgori fizikalac, ali sam to želeo, bilo je zanimljivo i konstruktivno. Radio sam i kao obezbeđenje”, ispričao je Žarko.

Ova iskrenost pevača je oduševila njegove fanove i pokazala da je Žarko Madžić čovek koji je prošao teške trenutke i naučio važnost rada i zarade.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner