Background adbanner
Background adbanner

“PRVI DAN PREVARIO ALEKSANDRU”: Fanovi razočarani, Dejan uhvaćen u klubu sa nepoznatom devojkom

Objavio: RHT
24/07/2022 1:22 PM

Dejan Dragojević trenutno boravi u Budvi sa svojim bratom Davidom Dragojevićem i prijateljima, a kako tvrde fanovi, koji su ga prepoznali u jednom klubu, on je navodno prevario devojku Aleksandru Nikolić.

Foto: ATA Images

“Fuj! Četiri devojke sede sa tobom u separeu, već prvi dan si Aleksandru prevario, ima nas koji smo još u klubu. Je l’ to hvala Aleksandri?”, glasio je komentar na društvenoj mreži Instagram ispod Dejanove objave.

“Vidi se na slici jednog fana da su mu crvene usne, verovatno od karmina”, glasio je drugi komentar.

Ipak, bilo je i ljudi koji su branili Dejana govoreći da su sve to neistine. S druge strane, Aleksandra se obratila svima na Instagramu zanimljivom porukom.

“Ništa što je loše nema moć, ako mu je ti ne daš svojom reakcijom. Ti biraš”, napisala je ona.

Pročitajte i: RATOVALE ZBOG NOVCA, PA SE POMIRILE, A SADA JE USLEDILA NOVA PROVOKACIJA: Zorica Marković u zagrljaju bivšeg dečka Vesne Zmijanac!

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x