Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

POVLAČIM SE, ZBOG MENE JE NEKO MOGAO DA NASTRADA!

Objavio: RHT
17/01/2023 7:15 PM

Baka Prase, poznatiji kao Bogdan Ilić, donio je odluku da se povuče iz biznisa sa brzom hranom nakon što je lokal koji je vodio izgoreo u požaru.

Foto: Screenshot Youtube

Incident se dogodio kada je nepoznata osoba bacila ciglu i Molotovljev koktel na lokal, a Baka je ponudio nagradu za pronalazak počinioca. Iako je čekao dozvolu policije da snimke sa sigurnosnih kamera objavi na svom kanalu na Jutjubu, Baka je odlučio da se povuče iz posla sa brzom hranom.

Foto: Printscreen Instagram

“Prepustiću posao nekome, ali ja se više baviti ovim neću. Zbog mog imena i zbog bolesti i zavisti nekih ljudi, neko je mogao da bude povređen ili da mu se desi nešto još gore. Lokal će promeniti ime”, napisao je Baka Prase na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner