Background adbanner
Background adbanner

Popularna pevačica “Didi J” prvi put nastupila u Srbiji!

Objavio: rht
27/06/2021 9:07 AM

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, nakon višegodišnje karijere i brojnih nastupa širom Amerike, pre dva dana je prvi put nastupila u Srbiji, i to ni manje ni više nego u gej klubu. Sa velikim zadovoljstvom je prihvatila poziv organizatora jer je njena publika pretežno LGBT. Da je o svemu vodila računa do najsitnijih detalja svedoči činjenica da je na sebi te večeri imala korset u bojama ove populacije.

– Ovo je moj prvi nastup u Srbiji, ali sam do sada nastupala po Americi, u preko 20 gradova. Kada sam pevala u Arizoni na Gej prajdu bilo je preko 100.000 ljudi – kaže ona.

Dijana Rokvić jedna je od popularnijih pevačica i na društvenim mrežama, a njene izjave šeruju se u ogromnom broju. Tako je pre nekoliko dana njena izjava „Kome je vruće, neka kupi jahtu“ postala pravi hit. Ipak, kako nam je priznala, ona je samo citirala tuđu misao.

– Videla sam Instagramu pre nekoliko godina taj citat i bio mi je smešan, kao i svima vama koji ste sada to prvi put čuli od mene. Vidim da su se usijale društvene mreže i to je dobro. Bitno je ljude nasmejati i zabaviti – kaže Dijana.

Ne osvrće se na negativne i maliciozne komentare zluradih koleginica jer je, kako kaže, svesna sebe u svakom trenutku.

– Ne vidim razlog da me mrze jer nikoga ne ugrožavam. Istina je da sam uspela u Americi, ali ja želim i njima da uspeju. Srbija treba da bude ponosna na mene, kao i koleginice, što sam ostvarila takve rezultate – kaže Dijana.

– Mislim da zaslužujem da se ovde više prati moj rad jer nijedna pevačica nikada nije napravila uspeh kakav sam napravila ja. Nijedna od njih ne može da mi stane na crtu. Ja sam unikat, ne uklapam se u šablon i nikada nisam bila deo mase. Jedinstvena sam i radim stvari koje niko ne radi. Zato me Amerikanci i podržavaju i vole – nastavila je pevačica i otkrila da ne postoji koleginica sa naše javne scene s kojom bi ukrstila glas.

Ledi Gaga je zaslužna za moj uspeh

Pevačica tvrdi da je u prisnim i prijateljskim odnosima sa Ledi Gagom kojoj zahvaljuje na američkom uspehu.

– Održavam kontakt sa Ledi Gagom, uglavnom preko njene menadžerke. Moram priznati da je ona zaslužna za moju američku karijeru. Posavetovala me je kada smo se upoznale na jednom njenom koncertu, pričale smo skoro sat vremena u bekstejdžu i tada mi je dala dosta korisnih saveta. Tom prilikom mi je ispričala da se jako mučila u životu i da je devet godina pokušavala da uspe kao pevačica. Taman kada je pomislila da je kraj, da nikada neće napraviti karijeru, uspela je. Nikada ne treba odustajati.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x