Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

PEVAČICA SVE JAVNO OBELODANILA: Komšija opljačkao Slavicu Ćukteraš!

Objavio: RHT
12/10/2022 10:00 PM

Ovo nije prvi put da Slavica Ćukteraš doživljava neprijatnosti od komšija

Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Slavica Ćukteraš oglasila se na društvenim mrežama zbog neprijatnosti koju je doživela u toku današnjeg dana.

Naime, Slavica je, kao i svakog dana, krenula do grada, ali ju je na parkingu ispred zgrade dočekao prizor koji je nije nimalo obradovao.

– Jedan veliki pozdrav za komšiju koji mi je skinuo poklopac prskalice fara. Da voziš u sreći i veselju! – poručila je Ćukterašova u video zapisu, uz fotografiju dela automobila koji nedostaje.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Slavica doživi neprijatnost od strane komšija, te se tako ovog leta javno požalila na ponašanje muškarca čiji je pas pocepao uho njenom kućnom ljubimcu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner